Gibb River Road med firehjulstrækker

15 dages kør-selv-forslag, Katherine, Kimberley og Gibb River Road med firehjulstrækker

Udlev eventyret med firehjulstrækker i det nordvestlige Australien. Oplev Darwin og Katherine Gorge, nyd de røde bjerge, store vidder og smukke kløfter i Kimberleys og prøv kræfter med navnkundige Gibb River Road på vej mod Det Indiske Ocean og Broome.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 42.129 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse på hotel og i telt inkl. 13 dages 4WD billeje og sightseeing i Darwin og Katherine

Rejseperiode:
april  - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde: 
2.620 km

Klimapåvirkning:
12.081 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier 

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly med lejebil/autocamper
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst Darwin

Velkommen til toppen af Australien, og hovedstaden i Northern Territory. Efter ankomst til hotellet, er det tid til at gå på opdagelse i denne tilbagelænede lille storby, som tydeligt bærer præg af den afslappede Outback livsstil, men hvor I samtidig tydeligt vil fornemme fornemmelse af eventyr i luften.

Overnatning: fx. Rydges Darwin Central Hotel

Oplevelser i og omkring Darwin

Her til morgen har vi inkluderet en tidlig tur på vandet ud for Darwin. Med afgang før solopgang fra Darwin havn sejler I ud i bugten på Jetski, og følger kysten på et ofte helt stille hav. Nyd solopgangen og de fantastiske varme farver mens I drikker morgen te- eller kaffe serveret direkte på vandet. Efter ca. 90 minutters tur er I tilbage i havnen. Resten af dagen er til fri udforskning af byen eller områderne omkring.

Overnatning: fx. Rydges Central Darwin Hotel   

Darwin - Katherine, Northern Territory (355 km)

I har måske brugt lidt dage i Darwin, hovedbyen i Northern Territory eller måske taget en tur til Kakadu National Park og  kan nu lade eventyret begynde.  Efter at have hentet jeres firehjulstrækker, kører I nu mod sydøst ad Stuart Highway mod Katherine. Der er masser af smukke og interessante stop undervejs. Oplev Litchfield  National Park med vandfald og vandhuller i flere niveauer. Gør stop i den historiske by Pine Creek. Lige nord for Katherine ligger Edith Falls, vandfald og et populært badestop. Her kan vi anbefale den flotte vandretur i området omkring vandfaldene. Det er også et must, at tage på en eftermiddags sejlads ind i Katherine Gorge.

Overnatning: Katherine.  

Nitmiluk Gorge

Idag har vi inkluderet en spændende tur ind i Nitmiluk Gorge. I sejler ind i slugten med de imponerende klippesider, og får mulighed for i selskab med en aboriginer guide bl.a at se gamle klippemalerier og hører om den oprindelige Jawoyn kultur i dette smukke og fascinerende landskab. Efter små tre timer er I tilbage fra sejltur.

Overnatning: Katherine 

Katherine - Kununurra, Western Australia (515 km)

Idag fortsætter I turen mod sydvest mod grænsen til Western Australia. Victoria Highway fører jer til  Timber Creek, et godt frokost stop og mulighed for at få strukket benene. Ud på eftermiddagen krydser I grænsen til landets største stat, Western Australia, og har I tid anbefaler vi et stop ved Lake Argyle, landets største ferskvandssø, før ankomst til dagens mål Kununurra i East Kimberleys.

Overnatning: Kununurra.

Kununnurra og Lake Argyle

Brug dagen på at udforske Kununnurra og området omkring.

Overnatning: Kununurra.

Kununurra - Purnululu National Park, Western Australia (338 km)

I dag går turen sydpå ud på de store åbne vidder i Western Australia. I kører via Warnum på Great Northern Highway. Ved Spring Creek drejer I fra den store vej og ind på The Spring Creek Track, som fører til Purnululu National Park. Sporet kan være en udfordrende køretur, men så bliver I også belønnet med det helt unikke og utrolige landskab ved Purnululu, Bungle Bungle Range i hjertet af Purnululu.

Overnatning: Bungle Bungle Wilderness Lodge - telte.

Purnululu National Park

Brug dagen til oplevelser i Purnululu National Park, og oplev de fascinerende orange klippeformationer på nært hold. Hele området er i The Bungle Bungle Range med sine bikube formede klipper er næsten 100 gange større end Uluru, Ayers Rock, I det centrale Australien.  Det er også muligt fra den lille lokale, Bellburn lufthavn, at få det store overblik på en helikoptertur over nationalparken.

Overnatning: Bungle Bungle Wilderness Lodge - telte.

Purnululu National Park - El Questro Station, Western Australia (350 km)

Dagen tur tager jer tilbage af Spring River Road og retur nordpå af Great Northern Highway, til I når vejkrydset ved Victoria Highway. I tager nu vejen mod vest, som leder jeg mod Gibb River Road og den ikoniske Outback Station, El Questro Station.

Overnatning: El Questro Emma Gorge - Telt.

El Questro Wilderness Park

Brug dagen på at udforske El Questro. Vandreture ind i dalene, med et fantastiske fugle- og dyreliv, udsigt til vandfald, badning i krystalklare vandhuller. Med udgangspunkt fra The Station er her er også mulighed for guidede ture med både ridning, vandring,  scenic flights og sejlads.

Overnatning: El Questro Emma Gorge - Telt.

El Questro - Mt. Elisabeth Station, Western Australia (322 km)

I dag rammer i for alvor den berømte, Gibb River Road, vi anbefaler at I tager det stille og rolig og tager en del vil undervejs på denne udfordrende vej. Pas på farten, hullerne og mulige vandhuller. Turen tager jer via Home Valley og igennem Gibb River og Hann River til dagens mål kvægstationen, Mt. Elisabeth Station, en Outback kvægfarm 30 km fra Gibb River Road.

Overnatning:  Mt. Elizabeth Station.

Mt Elisabeth Station

Brug dagen på at nyde den fascinerende natur i dette øde Kimberley område.

Overnatning:  Mt. Elizabeth Station.

Mt. Elisabeth Station - Bell Gorge Wilderness Lodge, Western Australia (155 km)

Endnu en dag på " The Gibb" tager jer videre vestpå. Vi anbefaler at I gør stop ved Galvans- eller Barnet Gorge, og nyder udsigten. I skal køre via Saddlers Creek crossing, hvor igennem der er adgang til dans mål, Bell Gorge Wilderness Lodge.

Overnatning: Bell Gorge Wilderness Lodge - telt.

Bell Gorge Wilderness Lodge - Broome, Western Australia (585 km)

Eventyrets sidste dag er kommet og I fortsætter mod vestkysten og Broome. Start dagen tidligt, da det er en lang men også spændende køretur. Kør nu via Windjana Gorge National Park og Tunnel Creek, og derefter sydpå langs Great Northern Highway tilbage til civilisationen, og den travle perleby Broome, på kanten af Det Indiske Ocean. Jeres bil er reserveret til i morgen. Nyd aftenen i Broome.

Overnatning: Broome. 

 

Broome

Efter en god aften og nat i Broome afleveres bilen, og I kan forsætte eventyret andre steder i Australien eller påbegynde hjemrejsen til Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 42.129 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Darwin / Broome-Kastrup
 • 14 nætter i dobbeltværelse, hoteller og telte
 • 13 dages billeje, Full Size 4wd inkl. forsikring og fri km
 • 90 minutters Jetski sejlads i Darwin
 • Nitmiluk Gorge udflugt i Kathrine
 • Middag, morgenmad og frokostpakke ved Bungle Bungle Savannah Lodge
 • Middag, morgenmad og frokostpakke ved Bell Gorge Wilderness Lodge
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Envejsgebyr på bilen AUD 1.100 som betales lokalt

 

Om rejsen

Standard
Turistklasse hoteller og safaritelte

Sæson
Turen kan kun køres i den tørre sæson, i perioden maj til september

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i rundt i outbacken eller måske i Darwin eller Broome. Måske ønsker i at  fortsætte kørsler ned til Perth. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011