Gibb River Road med firehjulstrækker

9 dages kør-selv-forslag, Kakadu, Kimberley og gibb river road med firehjulstrækker

Udlev eventyret med firehjulstrækker i det nordvestlige Australien. Oplev Kakadu National Park, nyd de røde bjerge, store vidder og smukke kløfter i Kimberleys og prøv kræfter med navnkundige Gibb River Road på vej mod Det Indiske Ocean og Broome.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 22.763 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse på standard hotel og i telt inkl. 9 dages 4WD billeje, GPS og kørselsvejledning.

Rejseperiode:
april  - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde: 
2.133 km 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Darwin - Kakadu National Park (210 km)

Lad eventyret begynde. Efter afhenting af jeres firehjulstrækker, kører I mod øst ud af Darwin og videre ud af hovedvejen mod Kakadu National Park. Få et godt overblik over Kakadu, ved Windows on the Wetlands Visitor Centre, som giver en god beskrivelse af det imponerende fugle- og dyreliv i området. Oplev også de fascinerende hulemalerier. Landskabet i Kakadu er på samme tid enestående og barsk.

Kakadu National Park

Hele dagen er afsat til oplevelser i Kakadu og mulighederne er mange. Tag fx en guided sejltur på Yellow Water, og oplev det levende, wetland, som vrimler af fugleliv og krokodiller. Oplev Warradjan Aboriginal Cultural Centre og besøg Nourlangie Rock og Ubirr Rock, med nogle af mest imponerende klippemalerier. Det er også muilgt at komme på rundflyvninger over nationalparken.

Kakadu National Park - Katherine (310 km)

Forlad Kakadu sydpå ad Kakadu Highway mod Pine Creek, og fortsæt mod Katherine. Vi anbefaler et stop ved Edith Falls ca. 60 km fra Katherine. Katherine er byen hvor vejene på langs og tværs af landet mødes, og ca. 30 km syd for byen finder I Cutta Cutta- og Tindal hulerne. Brug resten af dagen på at slappe af i dette skønne område.

Katherine - Kununurra (514 km)

Idag fortsætter I turen mod sydvest mod grænsen til Western Australia. Gør et stop i Timber Creek, få strukket benene og få noget frokost. Ud på dagen krydser I grænsen til landets største stat, Western Australia, og har I tid anbefaler vi et stop ved Lake Argyle, landets største ferskvandssø, før ankomst til dagens mål Kununurra i East Kimberleys.

Kununurra - El Questro Wilderness Park (80 km)

Dagens tur er ganske kort, og I bevæger jeg ind i El Questro Wilderness Park, et imponerende naturområde på over 4.000 km2 i udkanten af The Kimberley.

El Questro Wilderness Park

Brug dagen på at udforske El Questro. Vandreture ind i dalene, med et fantastiske fugle- og dyreliv, udsigt til vandfald, badning i krystalklare vandhuller. Her er også mulighed for både ridning, guidede ture og scenic flights.

El Questro - Mt. Elisabeth Station (322 km)

Idag rammer i for alvor deb berømte, Gibb River Road, vi anbefaler at I tager det stille og rolig og tager en del vil undervejs på denne udfordrende vej. Pas på farten, hullerne og mulige vandhuller. Dagens mål er kvægstationen, Mt. Elisabeth Station. 

Mt. Elisabeth Station - Bell Gorge Wilderness Lodge (150 km)

Endnu en dag på " The Gibb" tager jer videre vestpå. Vi anbefaler at I gør stop ved Galvans- eller Barnet Gorge, og nyder udsigten. I skal køre via Saddlers Creek crossing, hvor igennem der er adgang til dans mål, Bell Gorge Wilderness Lodge.

Bell Gorge Wilderness Lodge - Broome (577 km)

Eventyrets sidste dag er kommet og I fortsætter mod vestkysten og Broome. Start dagen tidligt, da det er en lang men også spændende køretur. Kør nu via Windjana Gorge National Park og Tunnel Creek, og derefter sydpå langs Great Northern Highway tilbage til civilisationen, og den travle perleby, Broome, på kanten af Det Indiske Ocean.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 22.763 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Darwin / Broome-Kastrup
 • 8 nætter i dobbeltværelse, turistklasse hoteller og telte
 • 9 dages billeje, Full Size 4wd inkl. envejsleje, forsikring, fri km og gps
 • Middag og morgenmad ved Mt. Elizabeth Station
 • Middage og morgenmad ved Mt. Hart
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Standard
Turistklasse hoteller og safaritelte

Sæson
Turen kan kun køres i den tørre sæson, i perioden maj til september

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011