Frodige Western Australia for aktive livsnydere

16 dages kør-selv-forslag til strande, vinmarker og blændende natur

Oplev det frodige hjørne af Australiens største stat. Nyd ø-livet på Rottnest Island og drøm jer væk i smukkest kyststrækninger i det sydvestlige Australien tilsat lækre strande, vinområder, nationalparker, gamle hvalfangerbyer, fascinerende skovområder og imponerende klippeformationer

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i det vestlige Australien, med fokus på forkælelse og aktivitet med spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at skræddersyede rejsen til jer.

Fra 35.798 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 15 nætter, flere måltider, transport til/fra Rottnest Island, sightseeing ved Margaret River, Spækhugger sejlads og 13 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året.
Anbefalet december - april 

Startdag:
Daglig

Varighed:
16 dage/15 nætter

Længde:
Ca. 1.991 km

 

11.568 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Ankomst Perth

Velkommen til Perth og Western Australia. Her i byen kan I opleve, at folk hilser på hinanden på gaden, hvilket blot er en blandt mange charmerende facetter ved denne storby. Perth er også en moderne storby med højhuse og grønne områder, og fra Kings Park, der ligger højt i den nordlige ende af centrum, får du en flot panoramaudsigt til skyskraberne i byen. Byen ligger kun 15 km fra Det Indiske Ocean og gennem byen løber Swan River, der er opkaldt efter de sorte svaner – et symbol for Western Australia.

Overnatning: Perth.

Perth - Rottnest Island

Idag forlader i byen. Turen går til den lille ø Rottnest Island lige vest for Perth. Vi har inkluderet transport med vandfly direkte fra Queens Street. PÅ den ca 15 minutter lange flyvetid får I mulighed for også at se storbyen og en del af kystlinjen fra luften, før ankomst og landing i Thomson Bay på Rottnest Island. Fra molen er der kun en kort gåtur til Discovery Resort, hvor I kan checke ind og efterlade jeres bagage før I tager på opdagelse rundt på den 19 km2 store ø. Vi anbefaler leje af cykler, som den perfekte måde at komme rundt. Nyd øens skønne strande og natur samt ikke mindst de små tillidsfulde Quokkaer som lever på øen.

Overnatning: Discovery Resort Glamping telt, Rottnest Island inkl morgenmad.

Rottnest Island, Perth og Margaret River (260 km)

Efter morgenmad kan I bruge lidt af formiddagen på at opleve det sidste af Rottnest Island. Nu har vi inkluderet sejlads tilbage til havnen ved Barrack Street i Perth. Vel tilbage på fastlandet er I klar til flere oplevelser.
Afhent nu jeres lejebilen og fortsæt nu sydpå ud af storbyen langs kysten via Fremantle ad Bussell Highway til det skønne frodige Sydvest med bl.a. vinregionen, Margaret River. Nyd den flotte kystlinje og gå på opdagelse undervejs ved Cape Naturaliste Lighthouse og Ngilgi hulen før ankomst til Yallingup og Cape Lodge.

Overnatning: Cape Lodge Yallingup inkl. morgenmad

Margaret River - Albany (414 km)

Turen går videre fra Margaret River mod dagens mål Albany. Undervejs bør I gøre stop i tømmerbyen Manjimup, og en del af eftermiddagen bør I bruge på at nyde Gloucester National Park, med sine voldsomt høje og fascinerende Karri træer.  Besøg den berømte, Valley of the Giants Tree Top Walk i Walpole-Nornalup nationalpark. Fortsæt langs kysten og gør stop ved de smukke grønne vandhuller ved byen Denmark, iøvrigt opkaldt efter en britisk skiblæge, Alexander Denmark, i 1829. Dagens mål er Albany, Vestaustraliens ældste by.

Overnatning: The Beach House at Bayside inkl. morgenmad, Albany

Albany

Brug dagen til at gå på opdagelse i og omkring den gamle by, der er masserr af både gamle og nye ting at se. Nyd fx scemerite omkring nationalparken Torndirrup med klippeformationerne The Gap og Natural Bridge. Besøg Whale World, som giver et godt indblik i det arbejdende liv omkring hvalfangst i området. Albany var det sidste sted i Australien som drev hvalfangst frem til 1978.

Overnatning: The Beach House at Bayside inkl. morgenmad, Albany

Albany - Bremer Bay (180 km)

Dagens køretur er ikke lang, så der er masser af tid til oplevelser i naturen. Tag evt. den lille omvej omkring Stirling Range National Park før I vender bilen mod den lille by Bremer Bay tæt på Fitzgerald River National Park.

Overnatning: Bremer Bay

Bremer Bay

Idag har vi inkluderet spændende dag på vandet. Havet omkring Bremer Bay er berømt for sin Spækhuggere, og med Naturalist Charters har I muligheden for at komme helt tæt på disse kloge og fascinerende havdyr. På vej til området er der ligeledes mulighed for at se delfiner, tun og til tider også hajer og hvaler. Efter ca. 8 timers oplevelser på havet kommer i tilbage til Bremer Bay.

Overnatning: Bremer Bay

Bremer Bay - Esperance (398 km)

Dagens køretur er forholdsvis lang, men også meget smuk og frodig. Tag National Route 1 nord om Fitzgerald River National Park, , før turen går videre østpå langs kystlinjen til byen Esperance ved Cape Le Grand National Park.

Overnatning: Esperance

Esperance

Nyd det krystalklare vand og de spektakulære udsigtspunkter ved Cape Le Grand National Park. Vi har inkluderet en spændende halvdagstur med firehjulstrækker til strandende ved Cape Le Grand.

Overnatning: Esperance

Esperance - Wave Rock (382 km)

Nu går turen væk fra sydkysten og ind i landet. Turen mod Wave Rock tager jer ind i et helt andet og mere tørt landskab, som tydeligt viser forskellene mellem områderne i Australiens største stat. Tag turen tilbage til Ravensthorpe, hvorfra turen mod nordvest et mere øde område til den fascinerende Wave Rock, der ligner en massiv forstenet bølge.

Overnatning: Wave Rock Hotel

Wave Rock - Swan Valley (327 km)

I dag vender I bilen tilbage mod vestkysten tilbage i den mere frodige nordøstlige udkant af Perth. Målet er Swan Valley kun ca. en halv times kørsel øst for Perth, men med en helt anden landlig stemning. Området er Western Australias ældste vinregion med en historie der strækker sig små 200 år tilbage.

Overnatning: Novotel Vines Resort, Swan Valley

Swan Valley

Brug dagen på afslapning i dalen, vinsmagning eller måske en runde golf.

Overnatning: Novotel Vines Resort, Swan Valley

Swan Valley - Perth (30 km)

Efter morgenmad er det tid til at køre de sidst km tilbage til storbyen, hvor i kan checke ind til sidste nat i Perth samt aflevere lejebilen. Nyd sidste aften i denne skønne grønne by, langs havnefronten eller måske en tur i den smukke Kings Park og botanisk have med fantastisk udsigt over byen.

Overnatning: Perth

Perth

Oplevelserne i det frodige hjørne af Western Australia er slut for denne gang. I kan begynde hjemrejse eller fortsætte eventyret i andre dele af Australien.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 35.798 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Perth t/r
 • 3 nætter i Perth 
 • Transport til Rottnest Island, vandfly ud og færge tilbage
 • 1 nat på Rottnest Island, Glamping telt inkl. morgenmad
 • 2 nætter ved Margeret River, Cape Lodge inkl. fuld morgenmad.
 • Sightseeing i Margaret River området
 • 2 nætter i Albany, The Beach House at Bayside inkl morgenmad.
 • 2 nætter ved Bremer Bay
 • Sejlads til Spækhuggere ved Bremer Bay
 • 1 nat ved Wave Rock
 • 2 nætter i Swan Valley ved Perth
 • 13 dages billeje i bilkategori B, fx Kia Rio
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Turen er baseret på turistklasse- og førsteklasse hoteller, samt luksus glamping på Rottnest Island og lækre Cape Lodge ved Margaret River.

Ekstra oplevelser

Turen er ment som inspiration. kontakt os gerne for ønsker om ændringer som f.eks. ekstra dage i Margaret River, eller forlængelser med spændende oplevelser i den nordlige del af staten.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011