Magnetic Island

Maggie er de lokales kælenavn for ferieøen

Det er nemt at komme til Magnetic Island, hvis du kommer forbi Townsville på din kør-selv-ferie i Queensland. Den smukke ø ligger kun ½ time med færge fra Townsville. Det var Kaptajn Cook der navngav øen Magnetical Island i 1770, men det var de rygsæksrejsende eller backpackerne, der opdagede øen og gjorde navnet kendt verden over.

Inspiration

Det er naturen, der trækker

Det bedste på Magnetic Island er naturen og mere end halvdelen af øen er fredet som naturpark. Du kan vandre gennem den smukke natur og se det rige dyre-og fugleliv langs de ca. 25 kilometer vandrestier eller besøge nogle af de skønne sandstrande og bugter på en bådudflugt.

Du kan også kaste dig ud i mange forskellige aktiviteter på ferieøen. Hvad med en tur i vandflyveren ”Den røde Baron”, fodre de små søde wallabies ved Arcadia, holde en koala og lærer mere om dyrelivet på øen i Koala Village ved Bungalow Bay eller komme ud og ride- og svømme med heste? Snorkel og dykkermuligheder er der selvfølgelig også.

Magnetic Island er omkring 12 km bred og 8 km lang. Det højeste punkt er Mount Cook med sine ca. 490 meters højde. Du kan vandre til toppen og blive belønnet med udsigt til hele øen. Vejret kan næsten ikke blive bedre med mere end 300 solskinsdage og en temperatur mellem 25-32 grader.


" Tip: Magnetic Island er omgivet af mere end 20 skibsvrag, der danner Shipwrecks trail. Du kan snorkle til fx George Rennie, dykke til SS Moltke og SS City of Adelaide, der gik på grund i 1916, er forvandlet til en lille ø dækket af mangroveskov. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort