Rottnest Island

Turkisblåt vand og nuttede quokkaer

Er du på eventyr i det vestlige Australien og kommet til Perth, bør du besøge den idylliske ø Rottnest Island. Øen er en perfekt kombination af naturlig skønhed, fascinerende historie og unikke dyreoplevelser. Du kan se frem til uberørte strande, klipper, små bugter og krystalklart turkisblåt vand, der kalder til en dukkert. Du kan også glæde dig til mødet med de nuttede quokkaer, der kun findes på denne ø. De vil med garanti få dit hjerte til at smelte med deres brede smil og legesyge natur.

En ø med aktiviteter

Hvis du er en natur- og friluftsentusiast, vil Rottnest Island ikke skuffe dig. Øen tilbyder et væld af udendørsaktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, cykling og vandreture. Udforsk øens uberørte strande og revsystemer, og oplev det fantastiske marine liv.

Et sørgeligt kapitel i øens historie

Rottnest Island har en rig historie, der går tilbage i århundreder. Øen har spor af tidlig europæisk bosættelse og blev senere brugt som fængsel for aboriginalske fanger mellem 1838 og 1931. Du kan lære om øens lange historie i Wadjemup Museum, der fortæller 40.000 års historie via flotte og interessante udstillinger.

Du kan tage færgen dertil fra Perth, Fremantle og Hillarys Boat Ramp og turene tager mellem 25 og 45 minutter.

Inspiration

Værd at se på Rottnest Island

  • The Basin: En naturlig pool, der er dannet mellem klipperne og er kendt for sit krystalklare vand og farverige marine liv.
  • Wadjemup-fyret: Det historiske fyrtårn byder på en fantastisk udsigt over øen og det omkringliggende hav.
  • Bathurst-fyret: Et andet fyrtårn på øens vestlige side, der giver dig mulighed for at opleve det rå og naturskønne kystlandskab.
  • Oliver Hill Battery: Et historisk militært batteri fra Anden Verdenskrig. Du kan tage en guidet tur og udforske de gamle kanoner og tunneler.
  • Pink Lake: Den rosa farvede sø er en af Rottnest Islands mest fotograferede seværdigheder. Den får sin farve fra alger og bakterier.
  • Geordie Bay: Bugtens bløde sandstrande og klare vand er superpopulær. Et ideelt sted at slappe af, nyde solen og tage en dukkert.

Kort

Vis på kort