Se Ayers Rock i et andet lys

Oplev solnedgangen over hellige Uluru

Den gigantiske røde sten brænder nærmest selvlysende rødt, når solen forsvinder i horisonten! Man tror ellers ikke det er muligt! Uluru, eller Ayers Rock, er i sandhed et fantastisk syn, når sol sænker sig. Det er en af disse oplevelser, som man bør unde sig selv mindst en gang i livet. Når man betragter Uluru i alle sine fantastiske farver og stemninger på døgnets forskellige timer, er det ikke svært at forstå, hvorfor stenen er en af aboriginers helligdomme.

Nattens stjernevrimmel

Når solen er forsvundet sænker mørket sig hurtigt, men himlen herude bliver oplyst enten af en meget kraftigt lysende måne, eller endnu bedre, af et fantastisk stjernetæppe, der er ulig noget, du finder i Danmark. Her er intet kunstigt lys, der forurener stjernehimlen, og samtidig vender den sydlige halvkugle ind mod Mælkevejens centrum, mens Danmark vender udad. Her på den sydlige halvkugle kan du ganske enkelt se mange flere stjerner.


"Har du ikke lyst til at stå sammen med alle de andre ude ved solnedgangsstriben, kan du også nyde solnedgangen over Uluru fra en bakketop med et glas champagne for derefter at blive fulgt til en middag under den åbne himmel med hvide duge og vin ad libitum. En sådan "Sound of Silence Dinner" er en flot oplevelse, der selvfølgelig også koster."

- Jens, rejsespecialist i Lyngby


 

Kort

Vis på kort