Louise F - Odense

Louise F - rejsespecialist

Hvor går næste tur hen? Det spørgsmål stiller jeg ofte mig selv. Når jeg så er færdig med at overveje destinationen, bliver den tilføjet til min liste over steder jeg ønsker at besøge.

Jeg kan godt lide at have god tid når jeg rejser og virkelig opleve de lande og byer jeg besøger. På min sidste rejse brugte jeg b.la. to måneder i New Zealand i en Campervan. Turen handlede udelukkende om at vandre magiske steder og at prøve at leve så meget udendørs som muligt. Det gav mig også muligheden for at møde mange lokale, der nød at give mig rejsetips. Det var helt fantastisk!

Jeg synes at kør-selv-ferie giver nogle gode muligheder for spontanitet og eventyr. Dette bliver jeg bekræftet i, hver gang jeg gør det. Om det er en tur ned igennem Europa i egen bil, langs vestkysten i USA eller på scooter rundt i Asien, så er det den fedeste rejseform. Jeg har ikke en yndlingsdestination, men er stor fortaler for aktiv ferie med storslået natur og kultur. Jeg har brugt meget tid i Sydeuropa og synes at der gemmer sig mange smukke steder, når man forlader kysterne og bevæger sig ind i landet.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Tongariro Alpine Crossing i New Zealand - en magisk oplevelse at bestige en vulkan og se de den barske natur langs ruten. 
  • Toledo - jeg blev med det samme overvældet af forskellige indtryk i denne multikulturelle historiske perle, med storslået middelalderstemning og masser af historie.
  • Sydney - I min optik er Sydney en af de fedeste storbyer, da den tilbyder storslåede bygninger, flotte parker med papegøjer og kendte strande

 

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Odense

Kontakt