Line - Vejle

Line - rejsespecialist

Jeg har altid døjet med en ekstrem udlængsel; da jeg var barn, græd jeg, når jeg skulle hjem fra ferie; især fra Italien, hvor jeg mente at høre mere til end i det kolde og frigide nord. I Italien har jeg tilbragt størstedelen af mit voksne liv, både privat såvel som professionelt. Mit italofile hjerte har fundet plads i de dramatiske og underskønne Dolomitter, som jeg den dag i dag betragter som mit andet hjem.

Når jeg ikke har være optaget af at gennemtrævle de italienske Alper til bens eller på ski, har min udlængsel ført mig vidt og bredt over det sydøstlige Asien til Oceanien og New Zealand og til vorherres egen baghave, America The Great, samt mange afkroge af Europa.

Jeg er velsignet med familie i både Amerika og New Zealand, hvorfor der altid kan findes en kærkommen undskyldning til at drage mod vest eller syd. Af mere nærliggende destinationer foruden Italien, er jeg i løbet af de seneste år blevet bidt af en gal skotte, hvor jeg mener, at både historie, kultur og natur smelter sammen til en fantastisk treenighed. Her jeg vil jeg gerne rejse til som minimum én gang om året.

Jeg har valgt rejsebranchen, fordi jeg nok er en smule romantisk anlagt og ønsker at arbejde med et fag, der drives primært af passion, og det har jeg fundet hos FDM travel.

.

 

Nogle af mine største oplevelser:

 • Overnatte i 2.835 m højde med udsigt til den dramatiske solnedgang over Dolomitterne
   
 • Svømme i krystalklart vand blandt de nysgerrige manatees i mangroveskoven omkring Crystal River
   
 • Opleve frygten/fascinationen ved at stå ansigt til ansigt med en kæmpe bisontyr i  Yellowstone National Park
   
 • Vandre gennem lyngbeklædte bjerge i det skotske højland i Cairngorms National Park
   
 • Udforske skyggesiderne af vidunderlige Sicilien og gå i fodsporene på mafiabossen Totò Riina i Corleone, Sicilien

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Vejle

Kontakt