5 forskellige seværdigheder i Edmonton

Fra hyggelig bydel til simuleret rumflyvning

Selvom byen er ulidelig kold om vinteren, så finder du en varm og kærlig befolkning her i Edmonton om sommeren. Det er Albertas anden største by, og så er det Albertas hovedstad. Imellem de mange skyskrabere i det finansielle "downtown" finder du en masse spændende oplevelser. Vi har lavet en top 5 over vores yndlingsoplevelser i byen til dig, så du ved, hvad du skal gå efter, når kør-selv-ferien går til Edmonton.

  • TELUS World of Science er oplevelsesstedet hvor du kan prøve mange forskellige ting, der gør stedet interessant for både børn og voksne. Du kan fx prøve en simuleret rumflyvning med Challenger, se multimedieshows i planetariet, afprøve fremtidens kommunikation, opklare en forbrydelse, se lasershows, robotter, prøve kørestolsræs og endnu mere.
  • Valley Zoo med med over 400 dyrearter - både canadiske, eksotiske og truede ligger i byens vestlige del nær Laurier Park.
  • Alberta Aviation Museum er et spændende flymuseum med mere end 30 fly. Det holder til i en flyhangar fra 2. verdenskrig.
  • Old Strathcona ligger syd for floden og har hyggelige historiske bygninger, herlige butikker og caféer. Bydelen blev lagt til Edmonton i 1912.
  • Varmluftballoner er den oplagte mulighed for det forkromede overblik over Edmonton. Turen varer ca. en time fra fx Muttart Conservatory med afgang morgen og aften.

Kort

Vis på kort