Byen Nanaimo på Vancouver Island

Storbyliv, aktiviteter og skønne naturoplevelser

Vancouver Islands østkyst ligger byen Nanaimo med Georgiastrædet på den ene side og en væg af skovområder til den anden side. Mod vest rejser Mt. Benson sig i 1.006 meter i vejret og venter på at blive udfordret. Du kan sejle til Nanaimo fra Vancouver på blot 1½-2 timer og nyde et par dage i byen, inden du fortsætter kør-selv-eventyret på Vancouver Island.

Du kan starte med en tur i downtown og det historiske distrikt. Her bliver du forkælet med hyggelige butikker med noget for enhver, historiske bygninger og et væld af kulinariske oplevelser. Læg også vejen forbi Nanaimo Museum og få et indblik i byens historie. Skal der være lidt til ganen, kan du besøge et af byens fire ølbryggerier eller måske et af markederne med spændende lokale produkter, spisesteder og et herligt leben. Herefter kan du fx tage på hvalsafari fra Nanaimos havn og opleve havets kæmper på tætteste hold eller hvad med en sejltur langs Vancouver Islands smukke kyst. Du kan også blive i havnen og slentre rundt og tælle vandflyvere der ankommer til byen.

Er du til adrenalinsus bør du besøge aktivitetsparken, Wildplay. Her kan du kaste dig i bungy jump, zipline over Nanaimo River, øksekast og meget mere. Det bliver med garanti en dag, der bringer det store smil frem.

Tæt på byen kan afprøve nogle af de mange ruter til mountainbike eller hvad med at vandre det 8 kilometer lange Mount Benson Loop, hvor du bliver belønnet med en enestående udsigt over Nanaimo og smukke landskaber.

Kort

Vis på kort