De historiske grotter i Banff Nationalpark

Kom med til nationalparkernes oprindelse

De berømte grotter - Cave & Basin National Historic Site - er fødestedet for Canadas nationalparker og et naturligt, historisk og kulturelt mindesmærke, der ligger kun to kilometer fra byen Banff. Det er lige her, at tre jernbanearbejdere i 1883 - ved et tilfælde - fandt grotten med de naturlige termiske mineralkilder. Det blev starten på det, der senere skulle blive selveste Banff National Park. Grotterne er en helt unik oplevelse både for den historieinteresserede og den naturglade - og for alle andre.

Cave & Basin National Historic Site byder på interaktive oplevelser, spændende udstillinger, guidede ture og informative videoer. Kom med på en rejse gennem Canadas nationalparker og historien bag, når kør-selv-ferien går forbi Banff Nationalpark.

Inspiration

Kan du få øje på de små Banff-snegle?

Afsæt en times tid eller halvanden til besøget – så når du både at se grotten med det indendørs bassin, udstillingen, filmen om områdets historie og at besøge det udendørs bassin, hvor du kan se den udryddelsestruede Banff-snegl. Den er svær at få øje på med sine kun 3-5 mm., men det entusiastiske personale udpeger og fortæller om sneglene, som kun findes her og trives i det udendørs bassin med det lune vand.

Mette - rejsespecialist i Lyngby

Afslut besøget med at nyde udsigten over dalen mod bjergene. Traveturen ”Marsh Loop” leder dig langs Bow River i skønt landskab med udsigt til både eng-arealer, skov og bjerge.

Kort

Filter Denne side Hent sweet spots & tours Overwrite center Off