Med hjuldamper i Vancouver

Se byen fra en anden vinkel 

”Når jeg kommer til en by ved vand, så prioriterer jeg altid en sejltur. Du oplever byen på en helt anden måde. Det er lige mig.” – Morten, produktchef for rundrejser.

Den gamle hjuldampers tuden blander sig med vandflyvernes konstante summen i Vancouvers inderhavn. Undervejs bliver du - på charmerende vis - sejlet forbi seværdigheder som Stanley Park, Lions Gate Bridge og meget mere. En tur med hjuldamperen i Vancouver er en anderledes sightseeing-tur, og som vores rundrejsespecialist, Morten siger, så er der bare noget særligt ved at opleve en by fra vandsiden. Turen er oplagt at tage, hvis du har et par timer at fordrive i den store by.

Inspiration

Tuuuut tuuuut! Så er der afgang

Måske tænker du, at hjuldampere mest er noget, der hører til på Mississippi-floden. Derfor er det egentlig også lidt en sjov oplevelse at se den rød-hvide båd der i havnen ved siden af strømlinede lystbåde og moderne højhuse. Når Skipper trækker i hornet betyder det rungende tuuuuut afgang. Turen starter i Devonian Harbour Park lige ved indgangen til Vancouvers åndehul, Stanley Park. Og du skal glæde dig, for i løbet af de 1,5 timer på vandet, som turen tager, bliver du præsenteret for Vancouver på en nærmest New Orleans-agtig facon. Det er en oplevelser for både store og små – for hele familien.

Lad det historiske Downtown glide forbi

Snup en drink fra bådens bar imens du sejler forbi den travle vandlufthavn, som for mange forretningsmænd er den mest direkte vej til Victoria. Se hvordan de hopper ind og ud af flyene, inden damperen fortsætter ned langs Downtown. Nyd udsigten til det historiske og charmerende Gastown distrikt, hvor dampdrevne gadeure ligger side om side med charmerende mikrobryggerier i de hyggelige gader. Turen fortsætter videre rundt forbi de store krydstogterminaler, hvor alle de store Alaska-krydstogter udstævner fra. Her på denne side af havnen har du et fantastisk udsyn til byens imponerende skyline, som både får dig til at tabe kæben om dagen og om aftenen.

Morten - Lyngby

Vancouver er uden tvivl en af mine yndlingsbyer i Canada. Det er en moderne storby med et internationalt præg. Downtown er dejlig overskuelig, og du kommer let og hurtigt rundt på gåben eller på cykel.

Kort

Vis på kort