Rejser til Vancouver

Vancouver – En natursmuk storby ved Stillehavet

Vancouver er en af de mest naturskønne nordamerikanske storbyer med et mildt klima hele året. Frodige skove, snedækkede bjerge og store floder er blot nogle af de smukke ingredienser omkring Vancouver, der gør byen til et mekka for naturelskere. Også inde i byen hylder man naturen – bl.a. i Stanley Park, der byder på masser af rekreative aktiviteter – et godt sted at fornemme Vancouver og dens indbyggere.

Når du rejser til Vancouver, anbefaler vi, at du bevæger dig væk fra centrum for at forstå og se med egne øjne, hvorfor Vancouver ligger som en smuk perle ud mod Stillehavet. Tag en tur op på Grouse Mountain, hvorfra du kan se ud over byen – og for alvor fornemme byens beliggenhed. Er du til treewalking og hængebroer, så besøg Capilano Suspension Bridge og se højdeskrækken i øjnene – oppe fra trætoppene eller ude over dybe kløfter.

Det kan du glæde dig til: 

  • En af Nordamerikas storbyer med et behageligt klima året rundt.
     
  • En storby omgivet af Canadas imponerende natur.
     
  • Mange spændende udflugter i- og tæt på Vancouver.

Vi ved, hvordan du kan opleve Vancouver. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt

Rejseformer - hvordan vil du opleve Vancouver?

Få masser af inspiration til din Vancouver-rejse

Vis på kort

Mette fra butikken i Lyngby

Tip: Kom helt tæt på verdens største pattedyr på en hvalsafari fra Vancouver. Vancouver Whale Watch sejler jer ud for at opleve de hvaler, der trækker frem og tilbage langs den nordamerikanske Stillehavskyst.

Kontakt - skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?