Naturområdet ved Whistler

Aktiv ferie året rundt

Får udsigten til bjerge dig til øjeblikkeligt at hoppe i lycra og tage cykelhjelmen på, eller vil du hellere pakke rygsækken og snørre vandrestøvlerne? Så bør du lade kør-selv-ferien i det vestlige Canada tage dig forbi Whistler i British Columbia, for i området omkring den lille bjergby er der masser af sjove ting at tage sig til. Uanset om du er til mountainbike, vandring, golf, paddle board eller skisport, så er der noget for dig.

Vandring, mountainbike og golf

Om sommeren er Whistler et oplagt sted at besøge for dig, der elsker at tage på mountainbike-ture. Hele tre skilifter er ombygget fra midten af Maj til midten af oktober, så de kan tage cykler med til toppen. Hvis du hellere vil gå på opdagelse i de flotte omgivelser med lidt mindre fart på, så er der også virkelig gode vandreruter, som du kan starte på fra toppen. Der er omkring 200 km stier, som både tilgodeser mountainbikes og vandrere, så der er rig mulighed for at give den fuld gas.

Eller hvad med at skyde et par bolde ud i det flotte landskab. Området omkring Whistler har nemlig ikke mindre end fire golfklubber, hvor du kan arbejde lidt på dit handicap samtidig med, at du nyder de flotte omgivelser.

Whistler er i øvrigt kendt som OL-byen fra 2010. Forestil dig at dyrke din yndlingssport i Canadas smukke, bjergrige landskaber med sneklædte tinder, eventyrlige bjergsøer. Det bliver næsten ikke bedre.

Inspiration

Skisport

Her falder der typisk 10 meter sne hver vinter, og det er meget heldigt, for Whistler er kendt for at have Nordamerikas bedste skisport. Sæsonen spænder fra juni-september, hvor du kan boltre dig på Whistler Mountain og Blackomb mountains omkring 200 forskellige pister. Om sommeren kan du endda løbe alt det du vil på skiområdets tre gletsjere.

Kort

Vis på kort