Royal Tyrrell Museum i Drumheller

Tag med på et eventyr i en forhistorisk oase for børnefamilier!

Er du klar til at træde ind i en verden, hvor dinosaurerne herskede? Så tag din familie med til Royal Tyrrell Museum i hjertet af Albertas forbløffende Badlands-område. Når I træder ind i museet, bliver I mødt af imponerende dinosaurer i alle størrelser og I vil blive vidne til de majestætiske bevægelser af en Tyrannosaurus Rex og de elegante trin fra en langhalset Brachiosaurus - børnene vil elske det.

Men der er meget mere! Royal Tyrrell Museum har også masser af sjove og interaktive udstillinger. Jeres børn kan grave efter fossiler som ægte palæontologer, føle på ægte dinosaurknogler og deltage i spændende aktiviteter, der vil udfordre deres nysgerrighed og kreativitet. I kan endda tage en tur med en tidsmaskine og se, hvordan vores planet har udviklet sig gennem millioner af år.

Hvis I ønsker at opleve det virkelige eventyr, så tag med på en guidet tur i Badlands-området. Her vil I vandre gennem klippelandskaber, der engang var hjemsted for de mest forunderlige krybdyr, og I kan også være heldige at finde ægte fossiler undervejs.

Royal Tyrrell Museum ligger ca. 1½2 timers kørsel nordøst for Calgary.

Kort

Vis på kort