Telegraph Cove - historisk kystby

En ukendt perle på Vancouver Island

Hvis du er til fantastisk natur, dyreliv og gerne vil bo blandt de lokale, så lad os inkludere et besøg i Telegraph Cove på din kør-selv-ferie i Canada. Telegraph Cove er en lille historisk by med bare 20 lokale indbyggere beliggende midt i den smukke natur på nordøstsiden af Vancouver Island

Byen blev grundlagt i 1912, hvor det gamle savværk fik travlt med opbygningen af den lille by. Huse til de lokale samt en 250 meter lang gangbro blev bygget på pæle i vandet midt i den lille marina. I dag er de gamle bygninger restaureret, og de lokale bor dør om dør med de forholdsvis få turister, som har fået øjnene op for dette dejlige sted.

Langs gangbroen er der sat små skilte op, hvor man kan læse om Telegraph Coves historie, gå en tur på udkig efter dyreliv, nyde et måltid mad i restauranten eller en god kop kaffe i den hyggelige cafe.

Hvis de lokale haft held med dagens fisketur, kan man være så heldig at smage på de 5 forskellige laksearter, som findes her. Friskfanget laks, som grilles på gangbroen om aftenen - så bliver det ikke meget bedre.

Tag gerne flere overnatninger her, så der kan blive tid til en fisketur med de lokale, en sejltur ud og se spækhuggere fra enten kajak eller båd, en bjørnetur på udkig efter Grizzlybjørne og en vandretur i den smukke natur, hvor du kan være heldig at møde hjorte, den store flotte hvidhovedede havørn og sælen, som holder til i marinaen.

Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige Canada - Skab din egen historie