Lake District National Park

Smuk natur og aktiv ferie

Lake District er et af Englands skønneste områder og landets største National Park med dybe søer, høje bjerge med vandfald og imponerende skovområder. Så der er masser af gode grunde til at Lake Distrikt er på UNESCO's Verdensarvsliste. Her er det perfekte sted at slappe af, og de fantastiske landskaber inviterer til en tur i naturen, hvad enten det er med vandrestøvlerne på eller med en bådtur på en af de mange søer.

Lake District er ud over naturen tillige rig på kunst og kultur. Det er her nogle af Englands største digtere, kunstnere og forfattere fandt deres inspiration, og det er let forståeligt, når I selv har oplevet den fred og ro, som National parken har.

I bestemmer selv tempoet på jeres oplevelser i Lake District. Her kan I vælge mellem vandreture i naturen, tur med prustende damptog, fredsommelige sejlture, imponerende palæer og slotte samt mange små charmerende landsbyer med museer og gallerier. Og når dagen er omme er der et godt udvalg af overnatningssteder fra små lokale Inns til imponerende palæer, hvor I både kan smage på lokale specialiteter samt lade op til den efterfølgende dags oplevelser.

 

Kort

Vis på kort