Autocamper i England

Kør på opdagelse gennem Englands skønne landskaber

Forestil jer at køre i autocamper tværs gennem England. Her venter bølgende, grønne marker, pragtfulde hedestrækninger, skønne kyststrækninger med rå natur og klassiske engelske badebyer som fx Brighton, hvor "fish´n´chips” er en klassiker, der fås over alt. På vejen dukker middelalderkirker, slotte og borge op, der alle vidner om rigdom og stormfulde tider.

Stop i en af The Cotworlds maleriske landsbyer og smag på de lokale produkter. Besøg den lille kystby Port Isaac i Cornwall, der er kendt fra tv-serien Doc Martin. Snør vandreskoene og begiv jer ud i de engelske naturskatte som fx nationalparkerne Dartmoor, Yorkshire eller South Downs, med de spektakulære kalkstensklinter Seven Sisters.

Når dagen går på hæld, kan I køre ind på en campingplads med alle bekvemmeligheder. I kan også benytte jer af Brit Stops, der viser vej til alt fra gårdbutikker, bryggerier, vingårde og pubber. Her kan I gratis overnatte en nat. Der er ingen faciliteter, men I er garanteret en sjov og anderledes oplevelse.

I England kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os