Dansk vinsmagning i Alsace

Vingården Humbrecht-Trapp

Vingården Humbrecht-Trapp ligger i Gueberswihr ca. 7 km syd for Eguisheim og ca. 15 km syd for Colmar. Her har man produceret vin siden 1620, og vingården er gået i arv fra generation til generation. Selve vingården er indrettet i traditionel Alsace-stil med en rar familiær stemning, og familien gør meget for at fastholde traditioner, men også for at følge med i tiden og udviklingen. Besøg denne charmerende vingård på kør-selv-ferien i det nordøstlige Frankrig, og smag jer gennem deres udsøgte vine.

 

Vinsmagning 'på dansk'

Ann-Sophie Rouvillain er efterhånden blevet en del af familien på Hambrech-Trapp. Hun er født og opvokset i Danmark, men efter hun kom til Gueberschwihr, har hun arbejdet i vinmarkerne og lært utrolig meget om vin. Derfor vil Ann-Sophie Rouvillain gerne invitere danske turister indenfor til en rigtig alsacisk vinoplevelse - på dansk - på Humbrecht-Trapp-vingården, der ligger på Route de Hattstat 2, 68420 Gueberschwihr.
OBS: Ring til Ann-Sophie på +33 6 17 87 39 50 og aftal tid, så I ved hun er hjemme.

De syv Alsace-druer

Spredt rundt om byen har vingården syv et halvt hektar vinmarker, som passes og plejes med kærlighed året rundt. Her produceres ca. 35.000 flasker vin årligt, og naturligvis indgår de syv officielle Alsace-vine i sortimentet foruden Crémant, flere Grand Cru vine samt Vendage Tardive vine, de sent høstede vine. De syv traditionelle Alsace-druer er Riesling (kaldet "kongen af Alsace"), Gewürztraminer (kaldet "dronningen af Alsace"), Pinot Gris, Pinot Blanc, Pinot Noir, Sylvaner og Muscat. Smag og find jeres favorit på Humbrech-Trapp.

Kort

Vis på kort