Filmbyen Cannes

Med fødderne i vandet

Cannes er beliggende på den franske Riviera ikke langt fra Antibes og Nice. Her har I mulighed for at nyde de varme himmelstrøg ved den gyldne sandstrand langs boulevarden eller få et glas kølig vin på en af de mange fortovscaféer. Når I bevæger jer rundt i Cannes, er det svært ikke at mærke, at byen også tiltrækker et helt særligt klientel, med de eksklusive butikker og de femstjernede hoteller.

Trækker I jer lidt væk fra strandpromenaden og finder ind i de små hyggelige gader, finder I en masse små butikker og restauranter, som tilbyder noget i enhver priskategori. Er I til kunst kan museerne Musée de la Castre og Musée La Malmaison anbefales. Her finder I henholdsvis en stor prestigefuld kunstudstilling og et kunstmuseum med fokus på Matisse, Ozefant og Picasso - Cannes byder dermed på noget for alle.

eksklusivitet og gyldne palmer

Vi kommer ikke uden om at Cannes er særligt kendt for sin årlige filmfestival i maj og uddelingen af De Gyldne Palmer. Går du en tur langs verdens måske flotteste strandpromenade, Boulevard de La Croisette, ved havnepromenaden, La Croisette, eller i gågadeområdet omkring Rue Meynardier, finder I et overvældende antal mærkevarebutikker og store berømte hoteller som InterContinental Carlton, hvor I næsten kan mærke stjernestøvet fra filmverdenens legender. Restauranterne i byen er også i top med middelhavsspecialiteter som bouillabaisse og ratatouille.

Kort

Vis på kort