La Villa d'O, Saint-Loubès/Bordeaux

Udsigt til St. Emilion

La Villa d'O, Saint-Loubès (Bordeaux)

Villa d’O ligger ved St. Emilion's vinmarker, kun ca.15 minutters kørsel fra Bordeaux by. Dette charmerende château fra 1850 vil fortrylle jer med sin fredelige atmosfære, omgivet af velplejede vinmarker og det bølgende landskab.

De moderne soveværelser er totalrenoveret i 2007 og er alle charmerende og forskelligt indrettede. Om dagen kan I nyde den tre hektar store have, bruge motionscenteret, saunaen og fitnessfaciliteterne eller slappe af i den udendørs opvarmede swimmingpool.

Og med den hjemmelavede syltetøj til morgenmaden, den herlige brunch og den sofistikerede middag, vil I opleve det fineste franske køkken tilberedt af hotellet professionelle lokale kok.

Fra 925 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Tæt på vinmarkerne

Den største del af chateau'et blev bygget i 1850 og facaden har bevaret sin originale stil med sten fra Bordeaux og rosetter omkring vinduerne. Marmortrappen i hallen, loftsrosetterne og gesimserne overrasker jer med deres moderne farver. Morgenmad og frokost serveres i de herlige spisesale, og aftensmaden serveres undertiden i vinterhaven med en fantastisk udsigt over parken.

Restauranten er åben hver aften, hvor I vil kunne nyde maden fra deres ”bord d’hôte”. Køkkenteamet tilbyder hver aften et ny menu fra det enkle og velsmagende franske køkken. Afhængig af sæsonen serveres der på verandaen eller i parken i læ af et hundrede år gammelt egetræ. Hvis I fejrer bryllupsdag eller fødseldag dækkes der op med stearinlys, champagne, og hvis lysten tager jer en Caviar d'Aquitaine-smagning.

Fra maj til oktober tilbydes hver aften en tre-retters menu bestående af forret, hovedret og dessert til ca. 30 euro (eksklusive drikkevarer). Fra november til april er restauranten åben fra mandag til og med torsdag aften. Til at ledsage måltiderne har restauranten et fremragende vinkort med de berømte Bordeaux-vingårde Pessac-Léognan, Saint-Emilion, Médoc, Saint-Estèphe, Graves og Premier Côtes de Bordeaux.

Til afslapning kan I benytte “Histoire d’O” Spa med afslapningsområde, jacuzzi og sauna. Histoire d’O” Spa er udelukkende forbeholdt hotellets gæster og har åbent dagligt. Og midt i haven ligger den 15 m lange opvarmede swimmingpool og frister til en dukkert.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Oplevelser i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud