Le Montrachet, Puligny-Montrachet, Beaune/Bourgogne

Det ægte bourgogne

Le Montrachet, Puligny-Montrachet (Beaune/Bourgogne)

Le Montrachet ligger midt i de berømte Bourgogne-vinmarker, der producerer nogle af verdens mest kendte og elskede vine. Hotellet tilbyder en række nyrenoverede værelser, og deres lange erfaring inden for hotelbranchen betyder, at I har al den komfort og service der skal til for at I kan nyde Bourgogne fuldt ud.

Frem for alt er Le Montrachet en autentisk del af sit miljø. En kro fra det tidlige 19. århundrede bygget i en typisk vinproducerende landsby i Bourgogne.

Fra 645 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Village, Premier cru og grand cru 

Le Montrachet ligger kun 12 kilometer fra hovedstaden for de store Bourgogne-vine, Beaune. Undervejs dertil kommer I gennem landsbyerne Chassagne-Montrachet og Meursault, der er berømte for deres store hvide vine, eller Volnay og Pommard, hvis bjergskråninger producerer nogle af verdens mest efterspurgte rødvine.

Le Montrachet er det ideelle udgangspunkt for at besøge regionen og opdage de lækkerier, Bourgogne har at tilbyde for både krop og sjæl: dens tusind år gamle historie, dens bevarede arkitektonisk arv, dets fantastiske vine og det fremragende køkken.

De velrenoverede værelser ligger på tre etager der henviser til hierarkiet af Bourgogne-vine 'Village', 'Premier cru' og 'Grand cru',og det er først og fremmest deres størrelse, der adskiller dem fra hinanden. Der er trådløs internet overalt på hotellet.

I "Le Chardonnay Wine Bar" har deres sommeliers omhyggeligt udvalgt en række vine, der kan serveres pr. glas. Fra den enkle, forfriskende og forfriskende 'appellations regionale' til den tætte og komplekse 'grand cru'. Her kan I opleve Bourgogne-vinens mangfoldigheden fra 10 til 30 euro pr. glas.

Uanset om I vil købe en gave eller en souvenir, kan I købe udvalgte vine i hotellets kælder og priserne er kun en anelse højere, end I ville betale direkte på de enkelt vingårde. Så hvorfor ikke tage noget hjem med dig? Hvis en af vinene fra hotellets vinkort eller i Chardonnay Wine Bar giver jer særlig glæde (noget, der ofte sker), kan I købe 6 eller 12 flasker med hjem og genopleve opholdet i Bourgogne.

 

Galleri

Kort

Vis på kort