Kør-selv-ferie med vandreture i Alsace

Vandreferie i alsace

 

Her kan I kombinere jeres kør-selv-ferie med lidt spændende afveksling inden turen går videre eller hjemad igen. Vandreturene foregår ad velafmærkede stier og kræver ud over evnen og lysten til at vandre, god form og et par gode vandrestøvler. Basen er som aftes flere nætter i Kaysersberg og I kan glæde jer til aftenhygge og måske en ny restaurant, godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

En vandretur i området omkring Kaysersberg er det perfekte måde at opleve det skønne Alsace på. Vandreturene går ad afmærkede vandrestier gennem skove, over skovklædte bakketoppe, gennem små idylliske landsbyer og vinmarker. Nogle ruter er mere krævende end andre, og der kan forekomme pæne stigninger undervejs. I vandrer 12-20 km om dagen (4-6 timer) og bor på små hyggelige hoteller, der hver aften venter med et veldækket bord. 

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt vandrekort (1:25000) og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskelle, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

 

 

Vandreture

Tur 1) Gennem vinmarkerne 3 nætter: 2 dages vandring ● 3 x overnatning med morgenmad ● 1 x middag ● 2 x frokostkurve ● Pris pr. person i dobbeltværelse fra 2.760 kr.

Tur 2) Gennem vinmarkerne 4 nætter: 3 dages vandring ● 4 x overnatning med morgenmad (1 af overnatningerne er i bjergene) ● 2 x middage ● 3 x frokostkurve ● Pris pr. person i dobbeltværelse fra 3.765 kr.

Tur 3) Omkring Kaysersberg 6 nætter: 5 dages vandring ● 6 x overnatning med morgenmad ● 4 x middage ● 5 x frokostkurve ● Pris pr. person i dobbeltværelse fra 5.565 kr.

Tur 4) For livsnydere 4 nætter: 3 dages vandring ● 4 x overnatning med morgenmad ● 2 x gastronomiske middage ● 1 x regional menu ● 3 x frokostkurv, ● vinsmagning ● besøg hos enten en osteproducent, på et destilleri eller på eux-de-vie museum (brændevinsmuseet) ● Pris pr. person i dobbeltværelse fra 4.715 kr.

Tur 5) For livsnydere 5 nætter: 4 dages vandring ● 5 x overnatning med morgenmad ● 4 x frokostkurv ● 2 x gastronomisk middag ● 2 x regional menu ● vinsmagning ● besøg på enten eux-de-vie museum (brændevinsmuseet), hos en osteproducent, på et destilleri eller på vingårdsmuseet i Kientzheim ● Pris pr. person i dobbeltværelse fra 5.585 kr.

Om hotellerne i Alsace

Om hotellerne i alsace

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, ofte med flere nætter i Kaysersberg. Bemærk, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne
 

Ankomst

I god tid inden afrejsen vil I få besked om, i hvilken by og på hvilket hotel, I skal bo. Hotellerne er nemme at finde, da de ligger i små byer. I bedes give besked i god tid, såfremt det er nødvendigt med transport til/fra banegården på første- og sidstedagen. 

OBS: Ankommer I senere end kl. 19:00 til det første hotel, skal I aftale det direkte med hotellet, da hotellerne ikke har døgnåbent. 

Galleri

Vis på kort

Priser

Fra 2.760 kr. pr. person

Prisen inkluderer 

 • Parkering
 • Se under de enkelte vandreture
 • Se også 'Inkluderet for alle ture'
   

Prisen inkluderer ikke

 • Flybilletter
 • Drikkevarer 
 • Turistskat (1-2 € pr. person pr. nat)
  ​​​

Hunde

 • Hunde: På forespørgsel. 5 € pr. nat. Betales hjemmefra
   

Priser for børn

 • 0-2 år gratis
 • 3-11 år 50% rabat (børnemenuer)
 • 12 år+ 3-sengspris

 

 

Inkluderet for alle ture

Kort (1:25.000)

Bagagetransport (maks. ca 20 kg. pr. person)

Evt. transport til/fra banegården  på første- og sidstedagen, eller hvis I er i bil transport tilbage til det første hotel. Tidspunkt afhænger dog af, hvornår det passer hotellet, da det er små hoteller med begrænset personale.

OBS: Af miljømæssige hensyn er plastikposer udskiftet med genanvendelige køleposer og man beder gæsterne om at returnere plastikflasker fra frokostpakkerne!
 

I bør selv medbringe

 • Rygsæk
 • Genbrugelig vandflaske
 • Genbrugeligt bestik
 • Regntøj
 • Vandresko (ikke nye)

Ekstra oplevelser

I kan også kombinere vandreturen med anden vandretur eller med en cykeltur. Eller kombinere turen med et af vores andre kør-selv-forslag i Tyskland eller Frankrig.

Vandreturene ligger fast, men vi kan tilpasse dagene før og efter turen helt efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Kør-selv-ferie med cykelture i Alsace

Læs mere om cykelferie i Alsace her.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011