Rejseforedrag: Kør-selv i Frankrig

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Frankrig

Drømmer du om at opleve Frankrigs smukke natur, spændende historie, pulserende storbyer og idylliske landsbyer, men ved du ikke hvilken del af Frankrig du skal tage til?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af Frankrig. Vi kommer ikke til at vende hver en sten, men vil give en kort introduktion til de forskellige områder, så I bedre kan vælge hvilket område I gerne vil besøge. Vi skal forbi de spændende historiske seværdigheder i Normandiet og Bretagne. Besøge Loiredalen med sine smukke slotte og mange vingårde. Opleve idylliske landsbyer omgivet af vinmarker i Alsace. Se kæmpestore bjerge i Alperne. Forbi smukke lavendelmarker og charmerende, gamle byer i Provence. Besøge strandende og de spændende byer langs Rivieraen. Inden vi slutter af med at tage på opdagelse i det autentiske og ofte oversete Occitanie med vinmarker, livlige storbyer, charmerende landsbyer og smuk natur.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Frankrig eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Frankrig har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Frankrig - online rejseforedrag - marts 2021
Vinmarker langs vinruten i Alsace, Frankrig

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.