Dingle-halvøen

Kør langs Slea Head Drive - en af Irlands mest naturskønne ruter

Dingle-halvøen eller Dingle Peninsula, er en af Irlands mest betagende områder. Mens mange rejsende valfarter til Ring of Kerry, oplever du en mere uforstyrret og autentisk oplevelse på Dingle-halvøen. Forestil dig en køretur, hvor hvert et sving afslører nye, betagende udsigter over vilde, grønklædte bjerge og en vild klippekyst, der skuer ud over Atlanterhavets endeløse horisont. Oplev det på Slea Head Drive, der er en af Irlands mest naturskønne ruter.

Halvøens ligger lidt isoleret, så den er ideel for en kør-selv-ferie i bil eller camper. De små, snoede veje fører dig gennem landskaber, hvor hver en kurve afslører nye naturoplevelser, fra hemmelige sandstrande og småbyer til bløde bjergtoppe. Her fortjener de mange udsigtspunkter et fotostop.

Inspiration

Top 5 oplevelser på Dingle-halvøen

  1. Slea Head Drive - en af Irlands mest naturskønne ruter, der bringer dig rundt på Dingle-halvøen.
  2. Dunquin Harbour - en lille havn med betagende udsigt over Blasket-øerne. Den er indrammet af enorme klipper - perfekt for et godt foto eller flere...
  3. Gallarus Oratory - Et lille velbevaret kristent kapel, man formoder at være opført omkring det. 7. århundrede.
  4. Dingle Oceanworld Aquarium - Irlands største akvarium, der giver en god indsigt i livet i havet omkring Irland, med alt fra hajer, pingviner og et tropisk koralrev. perfekt stop for børnefamilier.
  5. The Blasket Centre - et moderne museum dedikeret til historien og kulturen hos beboerne på de nærliggende Blasket-øer, der blev evakueret i 1953. Her får du også en fantastisk udsigt mod Atlanterhavet.

Kort

Vis på kort