Ring of Kerry

170 km med smuk og varieret irsk natur

På den spektakulære halvø Iveragh kan I begive jer ud på Ring of Kerry, en rute på 170 km igennem et varieret landskab af bjergformationer, tørvemoser, floder og fængslende udsigter langs halvøens kyst. Her finder I byer som Killorglin og Glenbeighs, der har en imponerende udsigt til Dingle Bay, Cahersiveen, hvor I finder Ballycarbery Castle og de gamle irske ringfort eller byen Sneem, der er fuld af farvestrålende huse.

Køreturen fra Killarney til Moll's Gap er fantastisk smuk med storslåede udsigter over søer og bjerge fra Lady's View og Torc Waterfall. Hvis tiden tillader det, så tag et smut til Gap of Dunloe eller tag en spadseretur rundt om Muckross House and Gardens, og lad jer gerne lokke til en tur med en af de mange hestevogne.

Turen med hestevogn går til Torc Waterfall og tilbage, gennem smuk skov og langs søen med storslået udsigter til de omliggende bjerge. Undervejs oplever I det ene fascinerende sceneri efter det andet, og kusken fortæller gerne om løst og fast.

Inspiration

Killarney National Park

I Killarney National Park venter et idyllisk skue over dalen, hvor fårene græsser langs den spejlblanke flod. Brusende vandfald, søer og tykke skove, der skifter karakter i takt med vejret, giver dette smukke naturområde en scenisk skønhed.

National Parken er opbygget omkring Bourne Vincent Memorial Park, der blev overdraget til den irske stat som en privat donation. Ud over den smukke natur skal I besøge Muckross House og den omliggende have, Huset kan datere sin oprindelse tilbage til det 17. århundrede, men færdigbygget i 1800-tallet fremstår det i dag med sit udseende og indretning som et godt eksempel på den tids herregårde.


"Vil du have en naturskøn oplevelse og samtidigt give benene et hvil, så kan du hoppe på de små hestevogne, der kører mellem Torc Waterfall og Muckross House ved Killarney. Det kan måske ligne en turistfælde, men det er en helt vidunderlig tur og kuskene deler gerne ud af historier"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort