Malahide Castle nær Dublin

Eventyr på 1. klasse

En af Dublins største attraktioner ligger slet ikke i Dublin. Du skal køre cirka 15 km nord for centrum til den 100 hektar store park, hvor Malahide Castle ligger. Den næsten 800 år gamle borg i den smukke park er et helt og aldeles pragtfuldt mål for en heldagsudflugt fra Dublin. Borgen har indtil 1973 været beboet af Talbott- familien, og i dag kan du besøge borgen, opleve den smukke indretning, pragtfulde kunst og de mange små museer, som er tilknyttet slottet. Og der er masser af muligheder for børnevenlig underholdning.

Besøg også dukkehuset Tara’s Palace

På Tara's Palaca & Childhood Musuem kan du se det kæmpestore og meget sirlige dukkehus, Tara's Palace, og i parken omkring Malahide Castle kan du opleve The Malahide Road Train, der er en helt unik, Hop On Hop Off turistattraktion med live-guide, der kommenterer og viser rundt på en tur, der varer ca. 30 min. Desuden byder parken omkring Malahide Castle på en meget smuk botanisk have - et fantastisk sted til en fantastisk dag for hele familien.


" Tip: Rejser du med børn eller er du simpelthen en barnlig sjæl, så bliver du nødt til at besøge modeljernbanen, The Fry Model Railway. Den ligger i forbindelse med slottet. Her kan du se håndlavede modeller af damplokomotiver, vogne og stationer. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev Irland - Skab din egen historie