The Crane Bar i Galway

Legendarisk spillested i West End

Vil du væk fra Galways lidt højlydte, festramte Latinerkvarter? Så bør du finde vej til West End - den mere afdæmpede bydel på "den anden side af floden". Her finder de lokale sig gerne til rette, når højsæsonens mange turister indtager centrum. Og her finder du op til flere legendariske spillesteder. Ikke mindst The Crane Bar, der er det perfekte eksempel på, at man ikke skal dømme en pub på dens ydre. For bag de beskidte vinduer er stemningen storartet og musikken ligeså.

inspiration

Galways bedste musikoplevelser

Sæt dig til rette i den rustikke bar, der måske ikke ser ud af meget bag sin slidte rød/grønne facade, men faktisk er et af byens bedste spillesteder med lækker irsk stil, stemning og musik alle ugens syv dage. Det er et yndet sted for upcoming musikere, amatører og entusiaster spontant at dumpe ind og spille lidt, men hver aften byder også på musikarrangementer på øverste etage med et repertoire, der dækker både klassisk irsk, blues, singer songwriters og roots. Det er livemusik for alle pengene.


"The Crane Bar er bare lidt mindre højtråbende, lidt mere musikalsk og total charmerende på sin egen lidt sjuskede måde. Derfor er det et sted du bør besøge i Galway"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


 

Kort

Vis på kort