Hotel Terranobile Metaresort

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Adgang for kørestole
  • WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette charmerende klubferiested ligger 1 km fra San Nicola Stadion og 5 km fra Baris historiske centrum, hvor gæsterne vil finde turistcentrummet. Gæsterne kan desuden tage på indkøb kun 2 km væk. Polignano Strand ligger ca. 35 km væk. Herudover ligger forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand, mens der til banegården er omkring 4 km. Af andre interessante steder er der Alberobellos trullo-byggerier ca. 60 km fra hotellet, Castel del Monte ca. 50 km væk og Ostu
Indretning
Feriestedet er en vidunderlig villa, som går tilbage til 1898 og ligger midt i en stor, historisk olivenpark. Selv om det blev restaureret i 2006, har det bevaret sine noble rødder. Der er tale om et hotel i kategorien superior, som tilbyder gæsterne ren og skær afslapning i en atmosfære, der minder om en anden tid. Det klimatiserede feriested består af en have, en terrasse og 15 værelser i en 3-etagers hovedbygning og en sidebygning på 1 etage. Det tilbyder endvidere en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en garderobe, elevator, en fjernsynsstue, en bar og en restaurant. Af faciliteter mod betaling tilbydes der WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden er der også en parkeringsplads til bilen.
Hotelværelse
Den historiske atmosfære, privatlivet og de omhyggelige detaljer på værelserne giver gæsterne en følelse af at leve i en villa fra det 19. århundrede. Værelserne er rummelige og tilbyder antikke møbler samt personliggjort sengetøj. De fleste af værelserne rummer et boblebad. Hvert værelse rummer endvidere eget badeværelse med badekar og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, satellit-tv, ADSL/internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator. Af yderligere faciliteter er der telefon, minibar og en safeboks.
Sport/underholdning
Hotellet byder på et lille, stille spa-område, hvor gæsterne kan tanke ny energi med professionel hjælp. Wellness-centeret Meta Health Club står til rådighed hver dag for både hotellets gæster og offentligheden. Af faciliteter er der sauna, tyrkisk bad, Vichy-brusere, boblebad, massage- og skønhedsbehandlinger. En fantastisk udendørs swimmingpool er tilgængelig for en fuldstændig regenerering af gæsternes velvære. Mens gæsterne nyder skyggen af Apuliens oliventræer, kan de slappe af på vand-jet-senge eller få en forfriskende cocktail i den enestående bar i nærheden.
Forplejning
Morgenmaden serveres dagligt, mens frokost og aftensmad er tilgængelige a la carte.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard, Visakort og debetkort accepteres.

Bestil her