Firenzes store bypark

Tag på picnic i det grønne

Le Cascine er Firenzes vigtigste bypark. Her er der rig mulighed for at slappe af i grønne omgivelser, eller brænde noget energi af med løb, basketball eller tennis. Parken har byens mest populære basketballbane, hvor der især lørdag aften er mange lokale, der spiller. Le Cascine er et godt sted at tage hen med en picnickurv, og nyde et lokalt tilberedt måltid i solen. Om søndagen tager mange lokale i Le Cascine, og det kan måske føles lidt overfyldt, når de spiller cricket på de grønne plæner.

Gå en tur rundt på de gode stier og nyd både synet og den friske lyd af de mange springvand og fontæner. Den mest kendte er den pyramideformede Fonte di Narciso, som er opkaldt efter Narcissus fra den græske mytologi, der blev så forelsket i genspejlet af sig selv i vandet, at han druknede.

Da Le Cascine er en offentlig bypark, er det ikke stedet, du skal tage hen efter mørkets frembrud. Men om dagen når solen står højt på himlen, er parken en fantastisk grøn oase midt i Firenze. En anden park, du ikke må snyde dig selv for at se, er Boboli. Den kan du besøge i forbindelse med at du udforsker Oltrarno-området.

Kort

Vis på kort