Madmekkaet i Bologna

Smag på hele eatalien samme sted

Er du glad for mad? Så skal du mindst én gang i livet besøge madmekkaet FICO i Bologna. Her finder du alle italienske herligheder og delikatesser samlet på et og samme sted. De store haller gemmer på du alt fra pasta, pesto, pizza, olier, eddiker, vin og pølser til frugt, grønt, fisk og meget, meget mere.

Delikatesserne kommer fra hele Italien, og når du har samlet alle dine indkøb, kan du sende det hele direkte hjem til din egen adresse. Så du skal ikke tænke på overvægt og kan roligt købe et par kasser vin uden at skulle tænke på besværet med at få det hele med i flyveren eller i bilen på din kør-selv-ferie i Norditalien.

Hele vejen fra jord til bord
Hallen byder på 45 dedikerede restauranter og spisebarer, der tilbyder smagsprøver og delikate måltider. Det hele bliver tilberedt på stedet af friske råvarer. Filosofien er, at man skal kunne følge madvarerne fra jord til bord. Udenfor restauranterne finder du derfor stalde, små marker og plantager, så både børn og voksne kan se, hvordan råvarerne ser ud, inden de havner på middagsbordet.

Det er muligt at få rundvisninger og demonstrationer og på denne måde få endnu mere ud af besøget.

Kort

Vis på kort