Parco Sempione i Milano

En dag i parken

På enhver storbyferie, kan det være tiltrængt at trække sig tilbage fra de hektiske gaders pulserende leben. I Milano er Parco Sempione et perfekt sted at trække stikket ud i, men det er faktisk også meget mere end bare det. Først og fremmest er det naturligvis oplagt at gå sig en tur i de grønne omgivelser, men rundt omkring i parken ligger der en håndfuld spændende seværdigheder, som kan gøre en tur i parken til en heldagsoplevelse.

Gå for eksempel forbi Arco della Pace, eller fredsbuen, som den kaldes på dansk, der står imponerende flot i de skønne omgivelser. Den blev bygget som hyldest til Napoleons sejr over Italien. Lider du ikke af højdeskræk, så tag elevatoren til toppen af ståltårnet, Torre Branca. Belønningen er den måske bedste udsigt ud over storbyen, Milano.

Det er blandt andet også ved parken, at I vil støde på det imponerende middelalderslot, Castello Sforzesco, som huser by-museet. Derudover finder I også det imponerende 1800-tals stadion, Arnea Civica, det spændende akvarium, Acquario Civico og det velrenommerede designmuseum, Triennalen i parken. Så der er nok at tage fat i. God fornøjelse.

Kort

Vis på kort