Kaptol - Zagrebs geistelige centrum

Oplev det gejstlige centrum med et herligt leben

Det er en herlig blanding af leben du finder i Kaptol. Nonner glider ubesværet gennem de mange turister og skoleklasser på rundvisning. På cafeer og restauranter sidder mændene udenfor og sender beundrende blikke til de utrolige smukke kvinder i Zagreb, der vimser forbi i smart designertøj, store solbriller og fyldte indkøbsposer. Kaptol er en unik oplevelse med markedspladser, den flotte katedral og ikke mindst Tkalčičeva gaden.

Inspiration

3 ideer til Kaptol

 • The Zagreb Cathedral
  Katedralen er det svært at komme uden om. Den må være Zagrebs vartegn med de mere end 100 meter høje tårne.
   
 • Dolac
  Dolac er markedspladsen, hvor de lokale handler. Vil du have et lille indblik i hverdagens Zagreb og møde de lokale, så skal du tage til markedspladsen Dolac. Her handles der med alt hvad der dyrkes og produceres i omegnen. Varerne friske og der handles på livet løs. Her har du også gode muligheder for nogle fantastiske billeder, men husk at spørge om lov.
   
 • Et herligt leben på Tkalčičeva gaden
  Sæt dig på en af de talrige cafeer og følg med i det farverige leben. Flere beskriver gaden som en catwalk der aldrig stopper. Det kan der være noget om, men bedøm det selv…
   

" Vidste du at slipset stammer fra Kroatien? Tip: De fineste slips køber du i Boutique Croata (Kaptol 13). De er håndlavede i begrænset antal. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort