Maria M - Lyngby

Maria M - rejsespecialist

At rejse har altid været en vigtig del af min opdragelse, og at jeg i dag arbejder med at få eventyrlystne danskere ud og få uforglemmelige oplevelser, er mit drømmejob. Jeg elsker dialogen omkring hvad der er vigtigt på jeres rejse, inspirere med de særlige muligheder der er på jeres ønskede destination og at finde det helt rigtige til jer. Efter endt rejse skulle kufferten gerne være fuld af unikke minder der aldrig går i glemmebogen. 

Jeg er født i USA og har boet de første år af mit liv i Los Angeles. Jeg har siden hen rejst i USA flere gange end jeg har tal på. Min far er vinagent med speciale i californisk vin og de mange besøg på USA's vestkyst har gjort, at jeg føler det som mit andet hjem. Jeg har dog været i +18 af de amerikanske stater og har i de senere år især lagt vægt på de storslåede naturoplevelser, der er at få i Midtvestens nationalparker.  
I 2023 havde jeg fornøjelsen af at rejse rundt i autocamper i Yellowstone og Grand Teton national park, og at have friheden i at have ens overnatning med sig rundt, giver nogle virkelig gode muligheder. At kunne stoppe ind og lave en sandwich ud fra den pæne udsigt du ellers ville passere, eller at campere midt i naturen på campingpladserne inde i nationalparkerne, det er noget der er de autocamper-rejsende forundt. 

En del af mine forældres opdragelse har inkluderet en rygsæk på ryggen, og det var ikke sjældent, at jeg blev taget ud af skolen for at tage en måned til fx Vietnam, USA eller Egypten.  
I 2014 solgte jeg alt hvad jeg ejede, pakkede rygsækken og rejste jorden rundt på ruten: Florida,  Peru, Bolivia, Chile, Californien, Vietnam, Cambodia, Laos, Thailand, Malaysia og Singapore.

Nu hvor jeg har 2 små børn er tempoet sat lidt ned, og vi nyder friheden i at køre selv. Eventyrene har ført os på kortere ture i Tyskland, men også til den franske sydkyst og min yndlingsby Paris. I sommers nød vi solens stråler, kulturen og den gode mad i Catalonien, og vi kom også et smut forbi det lille fyrstedømme Andorra, som overraskede mig meget på grund af den enestående natur og den måde de videreformidler naturen til børnefamilier på. 

Som du kan læse så er jeg en erfaren rejsende og når I har mig som rejsespecialist, så har i en tryghed i at kunne kontakte mig før, under og efter rejsen, hvis der skulle opstå spørgsmål, udfordringer eller andet.

Nogle af mine største oplevelser:

  • At se den levende geotermiske jord og dens farver i Yellowstone National Park er helt og aldeles enestående. Derudover var vi heldige både at se bjørne, en elg og mange bisoner 
  • Byen jeg bliver ved med at vende tilbage til er Los Angeles, da jeg elsker old Hollywood-stemningen, de mange spændende nabolag, solnedgangen fra Griffith Observatory og kyststrækningen mellem Venice og Santa Monica
  • Ved et tilfælde havnede jeg i Arica, Chile, hvor jeg under en svømmetur blev overrasket af nysgerrige havskildpadder
  • At vandre og at bo hos en familie der var en del af Hmong-stammen i Sapa, Vietnam
  • Rejsen til, samt at gå på opdagelse i de gamle ruiner på Machu Pichu, Peru

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Lyngby

Kontakt