Coromandel Coastal Walkway

Udforsk New Zealands nordlige spids til fods

På New Zealands nordlige spids finder I Coromandel-halvøen, som byder på fantastiske muligheder for vandring. En kendt og elsket vandrerute er Coromandel Coastal Walkway, som bringer jer gennem uspolerede landskaber på halvøens kyststier. Hvis I er til rigt dyreliv, betagende natur og spektakulær udsigt over Stillehavet, er Coastal Walkway med garanti noget for jer.

Vild natur og udsigt

I starter i Fletcher Bay, som er udgangspunktet for jeres eventyr langs halvøens kyststier. På turen krydser I frodig landbrugsjord, uspoleret bushlandskab og går ad de samme stier, som Maorier har betrådt i umindelige tider. Vildskaben i det robuste landskab er imponerende, og udsigten undervejs vil med garanti indprente sig på nethinden, da ruten byder på det ene betagende udsigtspunkt efter det andet.

Vælg den rute der passer til jer

Coastal Walkway kan fuldføres på forskellige måder. I sin helhed danner ruten et omkring 20 km langt loop med endestation tilbage i Fletcher Bay – en i alt 7-8 timers vandretur. Dog er det også populært at ende turen på halvvejen i Stony Bay, hvilket udgør en rute på omkring 10 km og ca. 3,5 times vandring. Vælger I den halve rute, kan I med fordel tage et velfortjent dyp i det friske hav i Stony Bay som den perfekte afslutning på en oplevelsesrig dag. Fortsæt til jeres næste stop på jeres kør-selv-ferie på New Zealands nordø, hvor endnu flere eventyr venter på jer.

Kort

Vis på kort