Eventyr i New Zealand med autocamper

20 dages kør-selv-forslag gennem eventyrlige New Zealand

Oplev New Zealand med autocamper og kom helt tæt på landets smukke varierede natur og skønne befolkning. New Zealand er intet mindre end fantastisk til en ferie i autocamper, hvor du har en helt unik mulighed for at overnatte midt i den usammenligneligt smukke natur. Du kan vågne ved bredden af de turkise søer, falde i søvn med udsigt til barske bjerglandskaber og holde frokostpausen lige der, hvor du synes, at landskabet er allermest betagende.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse i autocamper, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Zealands fascinerende landskaber.

 

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

  Startdag:
  Daglig

  Varighed:
  20 dage/19 nætter

  Længde:
  Ca. 3.045 km

  15.284 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

   

  Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

  Du vælger selv:

  • type autocamper
  • rejserute
  • antal dage
  • campingpladser
  • oplevelser undervejs

  Få et tilbud

  Dagsprogram

  Coromandel - Waihi Beach, 120 km

  Idag krydser I halvøen, kører gennem det frodige og smukke landskab sydpå til halvøens østkyst mod Stillehavet, og et af Kiwiernes foretrukne feriesteder, Hotwater Beach og dagens mål Waihi Beach. 

  Forslag til overnatning:
  Beachaven Top 10 Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Beachaven Top 10 Holiday Park

  Waihi Beach - Rotorua, 115 km

  Så går turen væk fra Coromandel halvøen, sydpå ind i landet. Dagens mål er landets termiske centrum og byen Rotorua. Området I kommer til er domineret af smukke sø-landskaber, floder og så den fascinerende termiske aktivitet, med boblende svovl lugtende vand- og mudderhuller samt gejsere. Rotorua er ligeledes et godt sted hvis I har interesse i Maorikulturen.     

  Forslag til overnatning:
  Rotorua Thermal Holiday Park,  Government Gardens Thermal Area (Freedom Camping)
  Læs mere og bestil campingplads her: Rotorua Thermal Holiday Park eller  Government Gardens Thermal Area (Freedom Camping)

  Rotorua - Tongariro National Park, 150 km

  Brug morgenen og formiddagen på udforskning at Rotorua og omegn, før I fortsætter de ca. 150 km til en af de meste fascinerende nationalparker i New Zealand, Tongariro National Park.

  Forslag til overnatning:
  Ohakune Top 10 Holiday Park,  Mangawhero Campsite
  Læs mere og bestil campingplads her: Ohakune Top 10 Holiday Park eller  Mangawhero Campsite

  Tongariro National Park

  Dagen er afsat til at udforske nationalparken. 

  Forslag til overnatning:
  Ohakune Top 10 Holiday Park,  Mangawhero Campsite
  Læs mere og bestil campingplads her: Ohakune Top 10 Holiday Park eller  Mangawhero Campsite

  Hawkes Bay og Napier

  Nyd dagen og det skønne klima i Hawkes Bay. Gå på opdagelse i Napier, nyd livet på stranden eller lej en cykel og oplev vingårde og vinmarker.

  Forslag til overnatning:
  Napier Beach Kiwi Holiday Park,  Perfume Point Carpark Napier (Freedom Camping)
  Læs mere og bestil campingplads her: Napier Beach Kiwi Holiday Park eller Perfume Point Carpark Napier (Freedom Camping)

  Wellington - Picton - Abel Tasman Nationalpark, 180 km

  Det er blevet tid til at forlade Nordøen. Færgen afgår fra havnen og færgelejet i Wellington (husk at bestille færgeplads i god tid). Sejlturen tager ca. 3 timer og farvandet I sejler igennem, specielt på toppen af Sydøen, er utroligt smukt, og præget af frodige fjorde. Vel ankommet til Picton kører i af færgen og fortsætter ind mod midten af den nordlige kyst, via Nelson og frem til dagens mål, Abel Tasman National Park.

  Forslag til overnatning:
  Totaranui Camp Ground (non powered)
  Læs mere og bestil campingplads her: Totaranui Camp Ground

  Abel Tasman Nationalpark

  Dagen er afsat til at opleve denne perle af en nationalpark. Hvad enten I vælger at slappe af på stranden eller drage på opdagelse ind i den grønne natur.

  Gyldne bounty-strande, eksotiske laguner og grønne bjerge, der rejser sig bag kystlinjen. Abel Tasman Nationalpark er populær, fordi den både giver mulighed for fysisk anstrengelse og afslapning ved stranden. Du kan tage på kortere eller længere udflugter ind i parken – enten på vandreruter, med kajak eller vandtaxi. Abel Tasman Nationalpark er landets mindste nationalpark – og nok også den smukkeste - og derfor også den mest besøgte. I højsæsonen kan der være rigtig mange mennesker.

  Forslag til overnatning:
  Tötaranui Camp Ground (non powered)
  Læs mere og bestil campingplads her: Tötaranui Camp Ground

  Abel Tasman Nationalpark - Greymouth, 395 km

  Fortsæt nu sydpå og over til vestkysten af ​​Sydøen. Regionen kendt som ”the Coast”, er en smal kyststrimmel 600 km lang og ikke mere end 50 km bred, klemt inde mellem de sydlige Alper og det Tasmanske hav. Kør gennem den rå Buller Gorge med forevne klipper og tætte skove. Vejen er en af ​​de smukkeste og imponerende naturskønne strækninger i New Zealand. Når I rammer kystlinjen, fortsætter i ned ad til Punakaiki, og derefter videre til Greymouth.

  Forslag til overnatning:
  Greymouth Seaside Top10 Holiday Park eller Grey River (kun for motorhome med toilet/bad)
  Læs mere og bestil campingpladserne her: Greymouth Seaside Holiday Park eller Grey River 

  Franz Josef - Wanaka, 286 km

  Nyd områdets vandfald og flodscenerier mens I fortsætter turen langs kysten. Følg den stigende vej ind i floddalen til Haast Passet. Vejen snoer sig videre gennem Mount Aspiring National Park, og vegetationen bliver mindre og mindre jo længere ind i landet I kommer. Lake Wanaka og Hawea sørger for en smuk indkørsel til den hyggelige by ved bredden af Wanaka.  

  Forslag til overnatning:
  Wanaka Kiwi Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Wanaka Kiwi Holiday Park

  Wanaka - Queenstown, 68 km

  Idag fortsætter I turen sydpå. Kør over floderne Clutha og Cardrona, og via Dunstan søen til Cromwell. Her fortsætter I gennem Kawarau dalen til den smukt placerede alpeby, Queenstown. I kan også vælge en anden rute til dagens kørsel, gennem Crown Range Road, som er New Zelands højstbeliggende vej. Denne rute er kortere, men rejsetiden vil være længere grundet den snoede vej, som iøvrigt ikke kan anbefales i den New Zealandske vinter.

  Forslag til overnatning:
  Queenstown Lakeview Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Queenstown Lakeview Holiday Park

  Queenstown - Te Anau, 175 km

  Fra Queenstown kører I nu videre sydpå langs bredden af Lake Wakatipu, og derefter vest til den lille by Te Anau i udkanten af ​​Fiordland National Park. Fiordland nationalparken er opført på Unesco’s liste som en verdens kulturarvarv. Nationalparken er landets største nationalpark, og en af ​​de største i verden. Milford Sound er den mest kendte, lettest tilgængelige og en af ​​de flotteste af fjorden langs denne kyst. Fjorden løber forbi en af ​​New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, der stiger 1.692 meter næsten lige op fra vandet.

  Forslag til overnatning:
  Te Anau Lakeview Holiday Park
  Læs mere og bestil campingplads her: Te Anau Lakeview Holiday Park

  Te Anau - Dunedin, 290 km

  I dag går turen mod øst ind i landet via Lumsden og Gore, kendt for sit ørredfiskeri. Dagens mål Dunedin, der blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848, har er også en universitetsby. Dunedin ligger på Otago-halvøen, som er kantet af mange bugte, der giver mange picnic og svømme steder. Bakkerne ovenfor er gennemtrævlet med gamle stenvægge. På spidsen af ​​halvøen er Taiaroa Head, et reservat, der omfatter det eneste de store Albatros fugle.

  Forslag til overnatning:
  Aaron Lodge Top 10 Holiday Park eller 
  Læs mere og bestil campingplads her: Aaron Lodge Top 10 Holiday Park

  Dunedin - Christchurch, 360 km

  Sidste dag på landevejen i autocamperen. I kører nu nordpå gennem Palmerston og Oamaru i regionen Nordlige Otago. I kan også vælge den længere vej ind i landet via Omarama, Twizel og Lake Tekapo og Lake Pukaki, en spektakulær turkisfarvet glacial sø. Stop ved kirken, Church of the Good Shepherd ved Tekapo-søen, en af ​​New Zealands mest maleriske picnic spots (ca. 550 km til Christchurch). Sidste del af turen går over Canterbury-sletten, det bredeste flade område i New Zealand og dagen slutter i Christchurch.

  Kort

  Vis på kort

  Galleri

  Priser

  Ruteforslaget kræver

  • Fly t/r Auckland / Christchurch
  • 20 dages leje af autocamper inkl. forsikring
  • 19 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
  • Ca. 3.100 km kørsel

  Vi anbefaler at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

  Om rejsen

  Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i New Zealand

  Kontakt os, og lad os finde det rette autocamper og pris til netop jer.

   

  ekstra oplevelser

  Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. Denne tur kan også startes i Christchurch.

    

  Få et tilbud

  Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

  X

  Gammel Havn 1
  9000 Aalborg
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Sønder Allé 6, 1. sal
  8000 Aarhus
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kgs. Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kongens Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Kongensgade 9, 1 etage
  5000 Odense
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Dæmningen 47
  7100 Vejle
  Danmark

  mail 70116011