Autocamper i New Zealand

Under åben himmel i skøn natur

New Zealand er et oplagt land til ferier i autocamper. Her får I behagelig komfort for alle, mens I er midt i eventyret. Og I bestemmer selv tempoet. Autocamperen er den perfekte ramme om en ferie for gode venner eller familier. I har al jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker og fantastiske panoramaer. 

Specielt for familier med børn, der slipper for at flytte ud og ind ad hotelværelser hele tiden og kan nøjes med at pakke bagagen ud én gang. Og når I kører, kan børnene sidde ved bordet i autocamperen og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller spil eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse
Vil I ud under åben himmel? Så hjælper vi jer med at finde den autocamper, der passer til jer. Der findes ikke en enkel og fast pris på leje af autocamper, da det er variable priser sammensat efter jeres behov og ønsker og det aktuelle udbud af autocampere. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at skræddersy din kør-selv-ferie i autocamper, så du får det meste ud af din tur.

Garanti - bestil trygt. Ved leje af autocamper forbeholder FDM travel sig ret til at annullere din bestilling 30 dage før afrejse, såfremt rejserestriktioner ifm. COVID-19 forventes at forhindre en gennemførelse. Ved en annullering vil du blive tilbudt gratis ombooking til en senere dato eller fuld refundering af det indbetalte beløb. Garantien gælder for afrejser til New Zealand efter 1/4 2022.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Oplev mere med autocamper:

  • Få en unik mulighed for overnatning midt i naturen
  • Tag hotelværelset med på rejsen
  • Den perfekte kombination af komfort og camping

Få gode råd inden du lejer
Der er meget at overveje før du lejer en autocamper. Læs vores 4 gode råd, inden du lejer

Ønsker du et tilbud på autocamper i New Zealand? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi har løbende gode tilbud på autocamper i New Zealand. Vi kan derfor fra tid til anden tilbyde jer specialpriser på nogle udvalgte autocamper-modeller. Ring og hør nærmere

Få et tilbud

Se filmen
New Zealand i Autocamper - Maui og THL
Maui River autocamper - Australien / New Zealand

Find din autocamper

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din egen rejse

Få masser af oplevelser undervejs

Få et tilbud