Flybilletter til Vancouver

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Vancouver i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Vancouver i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Vancouver lufthavn

Vancouver International Airport ligger cirka 12 km syd for Vancouver centrum på Sea Island. Vancouver lufthavn har eksisteret siden 1930.

Navn: Vancouver International Airport
Adresse: 3211 Grant McConachie Way, Richmond, BC V7B 0A4, Canada    
IATA kode: YVR
Tidsforskel: -9 timer fra Danmark

 

Til og fra Vancouver International Airport

Når du lander i Vancouver, er det nemt at komme ind til byen.

Med bus

YVR Airporter bussen kører hver halve time til downtown Vancouver fra både udenrigs- og indenrigsterminalen.

Med taxa

Tag en taxa fra lufthavnen til Vancouver centrum, så kommer du nemt og hurtigt frem til dit hotel. Du kan praje dem ved både udenrigs- og indenrigsterminalerne.

Med bil

Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Vancouver International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen tæt ved ankomstterminalen. Fra lufthavnen kan du køre videre til din destination. Til Vancouver centrum er der cirka 15 minutters kørsel.

 

Værd at vide om Flybilletter til Vancouver

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Vancouver i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Vancouver tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Vancouver.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Vancouver

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Vancouver, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Vancouver.

Vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Vancouver, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Vancouver til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Vancouver i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Vancouver.

 

Kombiner din flyrejse til Vancouver med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Vancouver, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Vancouver er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Vancouver i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Vancouver.