Flybilletter til Vancouver

Bestil din flybillet til Vancouver

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Vancouver, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Vancouver i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Vancouver lufthavn

Vancouver International Airport ligger cirka 12 km syd for Vancouver centrum på Sea Island. Vancouver lufthavn har eksisteret siden 1930.

Navn: Vancouver International Airport
Adresse: 3211 Grant McConachie Way, Richmond, BC V7B 0A4, Canada    
IATA kode: YVR
Tidsforskel: -9 timer fra Danmark

Transport til og fra Vancouver International Airport

Når du lander i Vancouver, er det nemt at komme ind til byen.

Med bus
YVR Airporter bussen kører hver halve time til downtown Vancouver fra både udenrigs- og indenrigsterminalen.

Med taxa
Tag en taxa fra lufthavnen til Vancouver centrum, så kommer du nemt og hurtigt frem til dit hotel. Du kan praje dem ved både udenrigs- og indenrigsterminalerne.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Vancouver International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen tæt ved ankomstterminalen. Fra lufthavnen kan du køre videre til din destination. Til Vancouver centrum er der cirka 15 minutters kørsel.

Kontakt os for en flybillet til Vancouver

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Vancouver, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Vancouver. Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Vancouver, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Vancouver til den bedst mulige pris.

Flybillet til Vancouver i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Vancouver.

Kombiner din flyrejse til Vancouver med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Vancouver, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Vancouver er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Vancouver i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Vancouver.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada