Nationalmuseet Te Papa i Wellington

Et indblik i maoriernes historie

Maori er navnet på New Zealands oprindelige befolkning. I 1300-tallet ankom de første Maorier til Nordøen i New Zealand fra de polynesiske øer. Gennem en række myter og sagn har Maorierne en masse historie-fortællinger, som I kan få indblik i på Te Papa Tongarewa-museet. Dette er et absolut must see, hvis din kør-selv-ferie eller rundrejse skal krydres med et indblik i New Zealand fascinerende kultur.

Perfekt til en familiedag

Hvis du føler dig lidt usikker i dette jordskælvsområde, så er det ganske betryggende at starte i museets kælder. Her kan du se, hvordan man har sikret denne bygning - som alle de andre i Wellington - mod jordskælv. Oppe i museet kan du med masser af moderne virkemidler udbygge din viden om både New Zealands dyr, mennesker og historie. Nationalmuseet i Wellington er et godt sted for børn, og når de er blevet trætte i hovedet, kan I gå ud i parken og slappe af. Te Papa byder på masser af aktiviteter til en familiedag.

Kort

Vis på kort

"Besøg museet med en ekspertguide. Det giver lige besøget en ekstra spændende nuance, når man hører de mange gode historier fra området"

- Jens, Rejsespecialist i Lyngby