Wairarapa Wines Harvest festival

Druehøsten starter med en festlig vinfestival

Der er lagt op til et par festlige dage for livsnydere, når druehøsten begynder i Wairarapa i februar måned. Det fejres på Wairarapa Wines Harvest festival i smukke, landlige omgivelser med store vin- og madoplevelser tilføjet lokale bands, der sørger for at stemningen er helt i top.

På vinfestivalen slår vingårde i området sig sammen med lokale restauranter og fødevareproducenter, og i fællesskab fremtryller de lækre lokale festivalretter. Du kan smage vine fra de større vingårde, men også fra de mindre boutique-vingårde i Wairarapa området, der ofte leverer den største overraskelse.

Festivalen bliver afholdt i den smukkeste beliggenhed på bredden af Ruamahunga-floden, der blandt de lokale er kendt som ”The Cliffs”. Der er kun 10 minutters kørsel fra byerne Masterton og Carterton, og der arrangeres shuttleservice, hvis du har fået tilføjet det til din billet, når du køber den på festivalens hjemmeside – https://wairarapaharvestfestival.co.nz/

Du kan selvfølgelig også selv kører dertil, og der er områder til autocampere efter ”først-til-mølle” princippet. Fra Wellington er der ca. 100 kilometer via State Highway 2.

Kort

Vis på kort