Gamlebyen Hotel i Fredrikstad

Idyl og traditioner

Gamlebyen Hotel, Fredrikstad

Midt i Skandinaviens bedst bevarede fæstningsby ligger det charmerende Gamlebyen Hotel. Det lille hotel har 15 værelser og 2 suiter, alle i individuelt indrettet. Hotellet ligger i ærværdige Graffgården fra 1835. Et unikt hotel i en historisk by uden sidestykke i Norden. Gamlebyen i Fredrikstad er omgivet af velbevarede volde og voldgrave, og fuldt af historisk charme - dog uden at være et museum da der er boliger, butikker og restauranter i de hyggelige gader.

Fra 442 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Hotellet i fæstningsbyen

Gamlebyen i Fredrikstad noget så unikt som en fæstningsby med historiske huse, kanoner og voldgrave. Man kan nemt leve sig ind i, hvordan livet ar for 300 år siden. Lige udenfor hoteldøren finder du hyggelige cafeer, gallerier og små, unikke specialbutikker. Et endnu større udvalg af restauranter og butikker finder du i det moderne Fredrikstad, som ligger en kort og hyggelig færgetur væk - på den andre siden af floden Glomma.

Byen og hotellet er ideelt for en eller to dages ophold, uanset om du her romantisk eller historisk anlagt - eller begge dele. De små, men dejlige værelserne har alle bad, wifi og andre moderne faciliteter. Morgenmaden serveres i en smuk festsal lige om hjørnet for hotellet. 

For gæster ved hotellet er der gratis parkeringsplads cirka 100 meter fra hotellet inde i selve fæstningsbyen. Ankommer du i elbil er der lademuligheder natten over nogle hundrede meter udenfor selve fæstningsbyen.

Galleri

Kort

Vis på kort