Shopping i Salzburg

Shoppinggader med specialbutikker

Den gamle Getreidegasse med de charmerende og iøjnefaldende smedejernsskilte over indgangsdørene til forretningerne, er nok den populæreste shoppinggade i Salzburg. Her blandes nye moderne butikskæder med gamle traditionelle butikker som fx Sporer, en gammel likør- og punchproducent, paraplyproducenten Kirchtag, hvor der stadig den dag i dag fremstilles håndlavede paraplyer af fineste kvalitetstræ, og Salzburgs ældste butik R.F. Azwanger, hvor I finder et unikt udvalg af den bedste spiritus, Østrigs fineste vine, håndlavet chokolade og andet godt til ganen.

Det er som om alle skal på slentretur og vinduesshoppe i de spændende forretninger. Her findes de dyre mærkevarer, men også mange af seværdighederne i Salzburg. Gaden har bestemt sin charme og er et besøg værd. 

Linzergasse er en anden af de store shoppinggader i Salzburg. Den er forholdsvis overset af turister, selvom den bestemt er lige så interessant som Getreidegasse. Her ligger taverner, restauranter, cafeer og masser af mindre specialbutikker.
 

Kort

Vis på kort

Oplev Salzburg - Skab din egen historie