Shopping i Salzburg

Shoppinggader med specialbutikker

Den gamle Getreidegasse med de charmerende og iøjnefaldende smedejernsskilte over indgangsdørene til forretningerne, er nok den populæreste shoppinggade i Salzburg. Her blandes nye moderne butikskæder med gamle traditionelle butikker som fx Sporer, en gammel likør- og punchproducent, paraplyproducenten Kirchtag, hvor der stadig den dag i dag fremstilles håndlavede paraplyer af fineste kvalitetstræ, og Salzburgs ældste butik R.F. Azwanger, hvor I finder et unikt udvalg af den bedste spiritus, Østrigs fineste vine, håndlavet chokolade og andet godt til ganen.

Det er som om alle skal på slentretur og vinduesshoppe i de spændende forretninger. Her findes de dyre mærkevarer, men også mange af seværdighederne i Salzburg. Gaden har bestemt sin charme og er et besøg værd. 

Linzergasse er en anden af de store shoppinggader i Salzburg. Den er forholdsvis overset af turister, selvom den bestemt er lige så interessant som Getreidegasse. Her ligger taverner, restauranter, cafeer og masser af mindre specialbutikker.
 

Kort

Vis på kort