Autocamper i Østrig

Udnyt friheden til at opleve Østrigs imponerende mangfoldighed

Der er noget for alle, hvis I vælger en kør-selv-ferie i Østrig med autocamper. Alperne udfordrer med hårnålesving og belønner med imponerende udsigtspunkter. Naturen er som én stor legeplads med alt fra rafting, vandring, cykling, canyoing til vilde zipline ture gennem trætoppene. I Kitzbüheler Alpen kan I parkere autocamperen og besøge en af de mange forlystelsesparker for børn, hvor I med garanti får en masse rejseminder med hjem.

Trænger I til lidt storbyvibe med shopping og cafeer, kan I køre mod Salzburg, Innsbruck eller Østrigs hovedstad Wien. Her venter pragtfulde bygningsværker fra baroktiden og moderne arkitektur, der kæmper om jeres opmærksomhed.

Campingpladser er der mange af og standarden er høj. De fleste ligger midt i den frodige natur, hvor der ikke er langt til klare bjergsøer, vandfald eller små bjergbyer med de blomsterklædte facader. Nyd en dag, en uge eller mere på campingpladsen. Det er jer der bestemmer tempoet.

I Østrig kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os