Lissabon: Historie, historier og livsstilsvandring

Lær om Lissabons historie, mens du udforsker dets charmerende kvarterer på en guidet vandretur. Oplev Chiado og Bairro Alto, beundre udsigten fra Miradouro São Pedro de Alcântara og meget mere.

Oplev en af Europas mest fængslende og maleriske hovedstæder på en guidet vandretur. Bygget på en række bakker og tilbyder panoramaudsigt fra utallige steder, udforsk byen med en lokal guide, der vil sørge for, at du får en interessant og sjov oplevelse.
Begynd turen i den 5 århundreder gamle Bairro Alto, hvor du lærer om byens udvikling. Efter jordskælvet i 1755 tiltrak denne plads familier fra Baixa- og Bairro-distrikterne, som begyndte processen med fornyelse.

Gå forbi São Pedro de Alcântaras have og nyd udsigten over Baixa og den sydlige bred af Tejo-floden. Besøg San Roque-kirken bygget af jesuitterne. Beundre dens stramme facade og forgyldningen, fliserne og malerierne indeni, der gør det til et vidunderligt museum for manneristiske og barokstile.

Gå ned ad bakken til Carmo-klosteret og kirken, fine eksempler på byens gotiske arkitektur. Dette er et sted af historisk betydning, da det var her, at nellikerevolutionen begyndte i 1974 og satte en stopper for næsten 5 årtiers diktatur.

Lidt længere fremme ankommer du til Santa Justa-elevatoren, et imponerende monument bygget i gotisk genoplivningsstil, som giver et af de bedste udsigtspunkter i byen. Se en række attraktioner i Baixa, i hjertet af byen.
Efter en kort pause kan du tage en tur med sporvognen, der går op fra slottet til Portas do Sol. Ved Portas do Sol kan du se klosteret São Vicente de Fora, National Pantheon og Alfama-distriktet, der spænder over flere smalle gader til floden Tejo.

Udforsk Alfama, et af de ældste og mest traditionelle kvarterer i Lissabon, kendt for sine fado-huse og de populære helgenfestivaler, især St. Anthony.

Afslut turen ved Lissabon-katedralen, bygget i 1150, 3 år efter, at byen blev taget tilbage fra maurerne. Over tid har det været genstand for forskellige arkitektoniske ændringer, der er blevet en blanding af forskellige stilarter.

Fra 186 kr.
pr. person

Lokation:
Carmo-klostret, Castle Quarter, Lisbon, São Vicente, Lissabon, Miradouro de Sao Pedro de Alcantara, Lissabon-distriktet, Lissabon, Alfama, São Roque-kirken, Sao Vicente de Fora-klosteret, Lissabon-regionen, Santa Justa-elevatoren, Alcântara, Chiado, Portugal, Baixa de Lisboa, Bairro Alto, Portas Do Sol-terrassen, Lissabons domkirke

Varighed:
3 hour

Sprog:
English, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk; Castiliansk, Portuguese

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Besøg Bairro Alto, der dateres tilbage til det 16. århundrede
 • Nyd udsigten fra Miradouro São Pedro de Alcântara
 • Kør med den ikoniske Lissabon-sporvogn
 • Udforsk Alfama-kvarteret, byens ældste og mest maleriske område

Inkluderet

 • Live guide
 • Sporvognstur
 • Gå tur
 • Kaffe
 • Kage

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering

Bestil direkte

 

Skab din egen kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie

Se destinationer og kør-selv-forslag

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011