Mallorca for børn

Mallorca er ideel for børnefamilier

Lavvandede strande, et kæmpe udbud af sjove aktiviteter samt korte afstande gør Mallorca til en ferieperle for børnefamilier. Særligt to områder skiller sig ud med et overdådigt udvalg af sjove oplevelser for børn i alle aldre.

Palmabugten har det hele

Holder I ferie ved Palmabugten, er der masser af aktiviteter for de små. Er I til vandrutsjebaner, er der op til flere badelande i Palmabugten. Vest for Palma ligger Aqualand Magaluf og Western Park, og øst for Palma finder du Aqualand El Arenal. I alle badelandene er der alt fra vilde rutsjebaner for vovehalsene til vandlegeland for de mindre børn.

Trænger I til at blive tørre bag ørene, kan det anbefales at tage et slag minigolf i den tropiske have Golf Fantasia i Palma Nova. Her spiller I minigolf på en 18-huls minigolfbane omgivet af vandfald, palmer, eksotiske planter og endda et rigt dyreliv.

Udforsk Alcudias mange spændende kroge

I Alcudia er der mange tilbud til børnefamilier. Ikke mindst i de store, familievenlige resorts og ferieboliger. Alcudia har et smukt UNESCO-beskyttet centrum og en lækker strand, der kan fornøje hele familien. Hvis I ønsker noget lidt mindre befolket og stadig børnevenligt, så besøg stranden Son Serra de Marina i den sydlige ende af bugten.

Hvis I udforsker kysten i lejebil, findes der hyggelige gemmesteder, som stranden Playa de Coll Baix, der er en unik godbid af en strand. Skal den indre badehund udfordres, er Hidropark Alcudia det rette sted at boltre sig med diverse vandrutsjebaner, bølgepools, minigolf, paintball og superjump. Mallorca rimer kort og godt på børnevenlig.

Kort

Vis på kort