Palmabugten

Her kan alle have en forrygende ferie

Mallorcas sydlige kyst er domineret af Palmabugten med et utal af større eller mindre feriebyer som Illetes og Palmanova, der strækker sig hele vejen til festbyen Magaluf. Ikke langt fra kysten ligger småbyer som fx Calvià, der emmer af landsbycharme og ro. Palmabugten er både for familier med børn, de festglade, romantikeren og strandløven.

Stranden Platja de Palma

Den mere end fire kilometer lange sandstrand Platja de Palma, strækker sig mellem Can Pastilla og El Arenal. Sandet er fint, vandet lavt og derfor yderst børnevenlig. Synes du, det bliver for kedeligt at ligge i solen hele dagen, er der masser af klassiske vandaktiviteter fra bananbåde og jetski til parasailing. Bag stranden finder du en lang strandpromenade fyldt med restauranter, barer og turistbutikker.

Inspiration

De populære badebyer

 • Cala Mayor - Badebyen er en af Mallorcas ældste turistområder. Byen er nærmest smeltet sammen med Palma, og her finder du derfor alt, hvad du behøver for en ferie med strand, shopping, caféer og restauranter. Er heldig, får du måske et glimt af den spanske kongefamilie, som også nyder at holder ferie her ved Palmabugten.
   
 • Illetas - Kører du mod sydvest fra Palma by, kommer du til en eksklusiv badeby Illetas. Byen ligger højt placeret med en smuk udsigt ud over Middelhavet. Spiller du golf, er Illetas et godt sted at bo, da du finder flere af Mallorcas golfbaner i nærheden.
   
 • Magaluf og Palma Nova - Leder du efter et område med et livligt strandliv og festligt natteliv der fortsætter til den lyse morgen, så er Magaluf og Palma Nova to gode valg. De to turistbyer er efterhånden vokset sammen til én by, men alligevel er der forskel på de to områder. I Magaluf er der masser af restauranter, barer og diskoteker, hvor du kan feste fra morgen til… næste morgen. Palma Nova er mere stille med en roligere atmosfære, trods der også er et stort udvalg af restauranter og barer. Fælles for de to byer er de meget børnevenlige strande.

Masse af aktiviteter for børn ved Palmabugten

Er I til vandrutsjebaner, er der flere badelande i Palmabugten. Vest for Palma ligger Aqualand Magaluf og Western Park, og øst for Palma finder du Aqualand El Arenal. Badelandene har alt fra vilde rutsjebaner for vovehalsene til vandlegeland for de mindre børn. Trænger I til at blive tørre bag ørene, kan vi anbefale jer at tage et slag minigolf i den tropiske have Golf Fantasia i Palma Nova. Her spiller I minigolf på en 18 hullers minigolfbane, omgivet af vandfald, palmer, eksotiske planter og endda et rigt dyreliv.

Alternative oplevelser i Palmabugten

 • Miro-museet - er du til kunst og kultur bør du besøge Miro-museet i Cala Mayor. Her boede og malede den verdensberømte billedkunstner Joan Miró i næsten 30 år. De smukke kunstværker er helt sikkert et besøg værd.
   
 • The Pirates Show - i Magaluf finder du Mallorcas største show, The Pirates Show. Det er en forestilling med dans, akrobatik og masser af pirater. Den almindelige forestilling er et familieshow, mens der nogle gange om ugen er et show kun for voksne.
   
 • Naturskønne udflugter - I Palmabugten ligger skønne Portals Vells, der har tre utrolig fine strande, hvor du har masser af plads til i fred og ro at nyde det krystalklare vand. Fortsætter du herfra til den vestlige spids, kommer du til havnebyen Sant Elm, hvorfra du kan sejle til naturparken Sa Dragonera. Tæt på den sydlige spids finder du derimod Mallorcas eneste ubebyggede strand Es Trenc, der er blandt øens smukkeste.

Kort

Vis på kort