Rejseforedrag: Kør-selv i Tjekkiet

Gratis online rejseforedrag med Morten Kirckhoff om kør-selv-ferie i Tjekkiet

Mange forbinder kun Tjekkiet med hovedstaden Prag, og det er en skam, da landet er en særdeles overset rejsedestination. I sommers rejste Morten Kirckhoff med familien rundt i Tjekkiet for at opdage de relativt ukendte og undervurderede dele af Tjekkiet. Det får du indsigt i på vores online rejseforedrag, hvor vi sammen med Morten Kirckhoff (eventyrer kendt fra bl.a. 'Nul stjerner') deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det tjekkiske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Tjekkiet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en lille times tid tager vi dig med til steder af Tjekkiet, som de færreste danskere er bekendt med: Fra enestående naturoplevelser til kulturelle traditioner og karakteristiske kurbyer.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige tjekkiske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Tjekkiet.

Se filmen
Rejseforedrag: Kør-selv i Tjekkiet med Morten Kirckhoff
Morten Kirckhoff på kør-selv-ferie i Bøhmen, Tjekkiet - her ved udsigtspunktet Vyhlídka Máj

Datoer og tilmelding

Gæsteforedragsholder og sand eventyrer

Morten Kirckhoff er eventyrer, TV-vært, iværksætter og foredragsholder. Siden 2013 har han været medlem af Eventyrernes Klub og kan sætte knappenål på rejsekortet i mere en 120 lande verden over.

Foredragsholder fra FDM travel er Kenneth fra Vejle

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.