Alpinbyen Garmisch-Partenkirchen

Besøg olympiske Garmisch-Partenkirchen

Maleriske små gyder, hyggelige Biergärten og livlige fortovscaféer, imponerende bjergtoppe og blomstrende enge, gamle kirker og traditionelle butikker. Når du først har sat dine fødder i Garmisch-Partenkirchen, vil du hurtigt indse, at det er her, du vil holde til, når du skal udforske det tyske alpelandskab og historien omkring det.

Næppe nogen kan modstå den rustikke charme og det næsten ubegrænsede udvalg af attraktioner som omgiver Garmisch-Partenkirchen. Om vinteren byder området på skiløb, skihop og langrend. I sommerperioden kan du udforske de mange vandreture. En spadseretur gennem historiske Garmisch er en spændende rejse tilbage i tiden. Bondegårde i Werdenfels, med deres overdådigt pyntede altaner, fortæller deres egen historie – ligesom de hyggelige små stræder i byen, og især skal du opleve Lüftlmalerei-vægmalerierne langs Frühlingstraße. Nu du er i gang, så slå lige et smut forbi Alte Kirche, en kirke fra det 13. århundrede.

Alpelandskabet er et postkort værdigt

Garmisch-Partenkirchens skønhed findes ikke kun indenfor bygrænserne – tværtimod! Hvor historiske gyder og historieladede facader slutter, begynder et naturligt skuespil, som du ikke kan undgå at blive fascineret over. Snedækkede bjergtoppe, frodige grønne enge, brede dale og skyggefulde kløfter. Landskabet omkring Garmisch-Partenkirchen er enestående og forfører tusindvis af turister årligt.

Uanset om du gerne vil føle den olympiske flair ved den ikoniske skihopbane, mens du står på ski, eller forkæle dine øjne med bjergtagende udsigter – så får du det hele på din ferie i Garmisch-Partenkirchen! Vi kan anbefale dig at besøge billedbogslandskaberne ved Zugspitze, Partnachklamm og Kuhfluchtvandfaldene.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort