Byen Cochem

Til middag på middelalderborgen ved Mosels bred

Rejser du til den vidunderligt charmerende by Cochem, der ligger ved Mosel-flodens bredder et par timer vest for Frankfurt, finder du en verden af gamle bindingsværkshuse og middelalderidyl. Byen ligger omgivet af de smukkeste landskaber og vinmarker der kravler op- og ned ad bakkelandskabet.

Cochem, der er en af de lidt større byer langs Mosel, har flere seværdigheder og attraktioner, der er værd at se nærmere på. Den (på alle måder) største seværdighed er det imponerede bygningsværk Reichburg, der knejser over byen, og måske nok er et af egnes aller flotteste og mest imponerede slotte.

I byen ses resterne af den historiske bymur med Endertor-Turm fra 1332. Også rådhuset fra 1739, bygget i barok-stil, Marktplatz med Martinsbrunnen og de gamle bindingsværkshuse er værd at kigge på. Langs floden indbyder den hyggelige Moselpromenade til en lille spadseretur og et hvil, så du rigtigt kan nyde de smukke omgivelserne. Besøger du slottet, kan du også prøve en rigtig middelaldermiddag.

Besøg en af de mange vinkældere

Landskabet omkring Cochem er enestående med de mange vinklædte skråninger. Vinproduktionen er vigtig for byen og området, så du skal også besøge en af de mange private vinkældere med vinsmagning.

 

 

Kort

Vis på kort