Byen Friedrichshafen

Oplev Zeppeliner-byen Friedrichshafen

Byen Friedrichshafen ligger smukt ud til Bodensøens nordlige bred. Ud til havnen og helt ned til Bodensøen rager et stort udsigtstårn 22 meter op i luften, hvorfra man har en bjergtagende udsigt over søen og de schweiziske og østrigske alper. Herfra får man også et godt indtryk af regionen omkring Bodensøen. Søen ligger som en mægtig have for foden af alperne - velsignet med en overflod af frugtplantager, skråninger med vinmarker og fredede naturområder. 

Fra havnen bør I unde jer selv  en lille spadseretur ad søpromenaden, som er en af de smukkeste og længste vandrestier ved hele Bodensøen. Måske ser det hele endnu skønnere ud fra en af de mange restauranter, der byder på schwäbiske specialiteter og ædle lokale dråber.

Zeppelin Museum Friedrichshafen

Byen byder også på Zeppelin Museum Friedrichshafen, som rummer verdens største samling af genstande fra luftskibsfartens historie. Her kan du få svar på alle de underlige spørgsmål, som du sikkert ikke vidste, du havde om luftskibe:  Hvor sidder kaptajnen? Hvordan flyver en Zeppelin? Og hvorfor er det så stort? Zeppelinermyten kommer virkelig til live inde i Zeppelinmuseet. Zeppelinmuseet fortæller om luftskibenes historie som en livlig multimediefortælling med over 1500 originale genstande og historisk lyd, film og fotografiske materialer. Et højdepunkt er den delvise genopbygning af LZ 129 Hindenburg.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort

Oplev Sydtyskland - skab din egen historie