Byen Reit im Winkl

Besøg naturskønne Reit im Winkl

Reit im Winkl, der emmer af Sommer i Tyrol og alpin skønhed, er en idyllisk landsby, som du ikke må overse på din tur ad Tysklands Alpenstrasse. Byens karakteristiske kirke står i smuk kontrast til den grønne bjergside, og de blomstertunge træbalkoner pryder de hvide facader.

Reit im Winkl er desuden det ideelle udgangspunkt for en begivenhedsrig sommerferie med hele familien. Her kan du lave en masse sjov og tage adrenalinfyldte eventyr med dig hjem. Du kan riverrafte på Tiroler Achen, rapelle i de smukke kløfter, samt klatre via ferrata og meget mere.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort